Автор
Кристина Кирова

Не се предава: Ето на коя дата принц Хари ще нанесе поредния тежък удар срещу кралското семейство

Изглежда, че смъртта на кралица Елизабет Втора е повлияла на най-непокорния ѝ внук, принц Хари, но той все пак е готов отново да нанася удари срещу фамилията. Припомняме ви, че херцогът на Съсекс планираше да издаде мемоарите си на Коледа, но внезапната кончина на Нейно Величество преобърна тази идея. И все пак - принцът не се отказа от сделката си за милиони и реши, че просто ще пренапише някои части от книгата, за която кралските експерти са категорични, че ще бъде поредната бомба срещу кралското семейство.

Още преди кралицата да си отиде от този свят, Хари уточни, че баба му няма да бъде представена в лоша светлина, но от друга страна, книгата щяла да бъде една "откровена и сърцераздирателна изповед" и ще опише съвсем искрено как се е чувствал той в детството, както и преди и след "Мегзит". И докато фамилията тръпнеше в ужас и очакване едновременно, Елизабет Втора издъхна в лятната си резиденция Балморал и Хари отложи премиерата на книгата, след което взе решение да я редактира.

Изглежда, че принцът вече е готов с корекциите си и е зареден с нови сили да нанесе поредния си удар. Датата, на която мемоарите ще излязат на бял свят, е 10-и януари. Нотка напрежение внася и фактът, че никой от кралската фамилия няма право да знае никаква информация за написаното в книгата преди премиерата. Единствно Нейно Величество имала достъп до ръкописа преди да си отиде.

Освен че е пренаписал някои глави от книгата, Хари е включил и част, посветена на смъртта на Елизабет Втора, погребението ѝ и наследяването на трона от Чарлз Трети.

Четете още: Ето я тайната на Кейт Мидълтън за стройна фигура