Отлъченият принц Андрю просълзи света с това обръщение към покойната кралица Елизабет II

18 септември 2022 | 15:47
56793
5
снимки: Getty Images, Twitter
5

Изпадналият в немилост херцог на Йорк, принц Андрю, просълзи света с последното си обръщение към покойната си майка - кралица Елизабет Втора. В публично изявление той отправи благодарността си към Нейно Величество за всичките ѝ заслуги и сподели скръбта си в навечерието на погребението ѝ. 

Андрю, който беше лишен от всичките си почетни титли и отлъчен от обществения живот като член на кралската фамилия, зараи приятелството му с милиардера, обвинен в педофилия, Джефри Епстийн, написа следното, за да се сбогува с непрежалимата си майка:

"Скъпа Мамо, Майко, Ваше Величество, 

За мен бе чест и привилегия да служа за Вас. Майко на нацията, Вашата преданост и лична служба към народа бе уникална и неповторима. Днес поданиците показват своята любов и уважение по толкова много начини и съм сигурен, че днес гледате отгоре и ги виждате.

принц андрю

Мамо, винаги ще помня и ценя твоята любов, грижа, състрадание и увереност в мен. Знанията и мъдростта ти бяха безкрайни. Ще ми липсват твоите прозрения, съвети и чувството ти за хумор. Дойде време нашата книга с преживявания да бъде затворена и друга да се отвори. Завинаги ще бъдеш в сърцето ми и ти ще бъдеш мой водач."

Четете още: Камила - бъдеща кралица, но и следващата жертва на принц Хари

Още по темата

Коментари

5
  20 септември 2022 | 08:15 отговор
 

 
4 Човек
  19 септември 2022 | 17:32 отговор
 

Миличкият педофил

 
3 Борислав
  19 септември 2022 | 12:51 отговор
 

Не ме интересува,че баба Бети е умряла.Интересува ме и ме боли,всеки ден си мисля за хората от карловско,как ще прекарат зимата,като останаха без нищо.

 
2 Клаус ЩАРК
  18 септември 2022 | 17:59 отговор
 

Андрю, е лишен от всичките си почетни титли и отлъчен от обществения живот като член на кралската фамилия, заради хомосексуалната му връзка с милиардера Джефри Епстийн. В Англия това се счита за нормално, разрешени са еднополовите бракове. НОВИЯТ КРАЛ ЧАРЛС също е хомосексуален и правеше секс с граднаря на Бъкингамския дворецмлад, красив чернокож атлет, алпинист , който по спуснато въже от спалната на Чарз по късна добра се се озоваваше при него в покоите му. Хванаха ги на калъп и принцеса Даяна се залюби с ЛАФАЙЕТ. При царските особи това се счита за нормално..... така че новият Крал Чарз трети също е ГЪЗОБРЪК като разжалвания син на кралицата , вече господин Андрю.

 
 
Убеден
18 септември 2022 | 20:47

Този явно им е светил

1 wtf
  18 септември 2022 | 17:36 отговор
 

заприличва на дрислива сапунка....

 

Добави Коментар

Най-четени