Плеймейтка пребори анорексията

22 юли 2019 | 18:34
6379
0
pr
0

Както всяка година и тази конкурсът "Мис Плеймейт" е сред най-горещите и коментирани светски събития в страната ни. Woman.bg ще ви представи всичките претендентки в продължение на няколко седмици, а изборът оставаме във вашите ръце. Днес ще ви запознаем с Вероника Илиева. Можете да гласувате за нея ТУК. Вотът се събира до 1 ноември, не по-късно! Вероника Илиева е на 31 години, от Велико Търново, но живее в София.

Като дете е учила в Гърция – първо в градчето Никити на Халкидики, където мечтае отново да се върне, а по-късно заминава за Атина, където учи естетика и козметология. Споделя, че има интереси в областта на здравословно хранене, естетика и натурална козметика, затова следващата стъпка пред нея е диетологията. А след 10 години възнамерява да има клиника за момичета с хранителни разстройства, тъй като самата тя е имала подобен проблем. Определя себе си като свръх емоционална, затова се смее и плаче често. В последно време силно я докосва инициативата „Капачки за бъдеще“, която обединява хиляди хора, които събират капачки за даряване на кувьози в българските болници, а също и стремежа и да помага на жени, болни от анорексия, като самата тя е била жертва на коварната болест.

Споделя, че е тренирала по 8 часа и едва се е хранела. Като дете искала да стане космонавт, после известен инструктор по тае-бо, а като студентка, решава, че един ден ще участва в Playmate и ще е на корицата на Мъжката Библия. За първи път се явява на кастинг през 2018, но не е одобрена, затова пробва отново. В момента е инструктор по аеробика и е в трескава подготовка за явяване на бодибилдинг конкурс в категория „бикини фитнес“. Мечтае за мъж-спортен тип, искрен, който да уважава нея и личното и пространство. Мечтае за поне три деца и е категорично против еднополовите връзки.

Четете още: Какво попречи на Мерилин Монро да бъде щастлива?

Още по темата

Коментари

Добави Коментар

Най-четени