Принц Чарлз не бил толкова лош баща - дал е милиони на Меган и Хари след бягството им

Едва ли има друга актуална тема в световен мащаб, по която да са изречени повече спекулации от тази, свързана с отношенията на Меган и Хари с кралското семейство. Особено след "Мегзит". За скандалното напускане на херцозите като работещи членове на фамилията сме чували какво ли не през последната година, включително и от двойката, която с огромно желание критикува семейството отвъд Океана, а днес беше отречен поредният слух, който витаеше дълго време в публичното пространство.

Още от началото на новия си живот в САЩ Меган и Хари правят всичко възможно да изглеждат като истински мъченици, които най-накрая са намерили свободата си. И това съвсем не им стига, защото видиш ли, са им отнети всякакви титли, охрана и финансови помощи. Тази сутрин обаче западните медии напълно опровергаха последното твърдение.

Според източници принц Чарлз никога не е спирал да подкрепя сина си и съпругата му, дори и след решението им да напуснат Великобритания и да започнат начисто в Калифорния. Всъщност, той останал основен техен финансов поддръжник след "Мегзит", като е подкрепил двойката с милиони. Експертите отбелязват още, че Чарлз подкрепя със средства и по-големия си син, Уилям и никога не е отказал помощ нито на него, нито на Хари.

Херцогът на Съсекс обаче твърди публично, че семейството напълно е отразяло финансовото му състояние, което е имал преди "Мегзит". Но истината е съвсем различна - баща му го е подкрепил с доста сериозна сума, дори и след напускането.

Четете още: Кейт ще има ключова роля в откриването на паметника на Даяна - ще успее ли да накара Уилям и Хари да се прегърнат отново?