Автор
Кристина Кирова

Принц или най-обикновено момче: Хари се срамувал да покани Меган в дома си, няма да повярвате какво е казала тя

Принц Хари призна, че в началото на връзката си с Меган Маркъл, която днес е негова съпруга, се срамувал да я покани в дома си. Въпреки че, както знаем, той винаги е живял в охолство и лукс. Меко казано. Става дума за имението Нотингам Котидж, което Меган определила като "братска къща" или, иначе казано, ергенско местенце.

Самият принц споделя в мемоарите си, че имението не е било онзи кралски лукс, който всички си представяме, и определено не е било палат. Именно затова той се притеснявал да заведе Меган у дома, защото къщата нямало да покрие очакванията ѝ. Нещо повече - Хари бил истински притеснен и засрамен.

Принцът разказва още, че забелязал разочарованието в очите на Маркъл още в момента, в който е прекрачила прага на Нотингам Котидж. Таваните били доста ниски, а мебелите - опърпани, и тогава Хари за пръв път всъщност забелязал, че не живее в кралския блясък, в който си мислят всички. Всъщност, малко след като се нанесла в къщата, Меган помогнала на бъдещия си тогава съпруг да освежи дома си, като закупила ново осветление и мебели с нейната кредитна карта.

И така актрисата превърнала къщата в уютно, луксозно и удобно място, тъй като тя е привърженик на практичните решения за дома. Направили и специален кът за пиене на чай, както и специално килимче от овча кожа за любимите им кучета.

Припомняме ви, че Нотингам Котидж беше и къщата, която Меган и Хари обитаваха от пролетта на 2019 г. до момента, в който напуснаха Великобритания завинаги. Ремонтът на имота струваше над 2 млн. паунда на данъкоплатците, но сумата бе възвърната от херцозите на Съсекс, след като решиха да се отделят от кралското семейство.

View post on Instagram
 

Четете още: Принц Хари отново атакува: Меган ридаеше неутешимо на пода заради Кейт