Автор
Мария Здравкова

Риана и A$AP Rocky: Той й предложи с брекети, а тя му каза "Да" в яркочервено

Риана и A$AP Rocky се врекоха във вечна вярност. Рапърът използва брекетите на зъбите си, за да поиска ръката на певицата, а тя пък му каза заветното “да” в яркочервена сватбена рокля. Типично в стила на двойката, нали?


Истината обаче е друга. Сцената е част от клипа към най-новото парче на A$AP Rocky, чиято премиера беше на 5 май. Рапърът обаче наистина засвидетелства обичта си към Риана, която всеки момент трябва да роди неговото дете. Певицата е главна героиня във видеото и негова половинка в добро и в зло.

“Аз се влюбих в теб. Чувствам се пълен след нашата първа среща”, нарежда A$AP Rocky.


Новият клип отново подхрани слуховете, че музикантите са сгодени. Близки до двойката обаче категорично отричат и казват, че тази история е просто сценарий на видеото.

Припомняме, че певицата и приятелят й A$AP Rocky напоследък постоянно са в драми. През февруари двамата обявиха, че очакват дете, а само два месеца по-късно почитателите на двойката бяха разтърсени от новината, че рапърът изневерява на любимата си с дизайнерката Амина Муади. Слуховете бяха опровергани, но надвисналите облаци се разкъсаха само за кратко. Няколко дни по-късно A$AP Rocky бе арестуван на летището в Лос Анджелис пред очите на Риана. Той бе задържан във връзка със стрелба, случила се през ноември 2021 г.

Според близки до двойката певицата е била в шок от ареста. Рапърът бе освободен под гаранция, а делото му е насрочено за 17 август. Ако вината му бъде доказана, той може да лежи в затвора цели 14 години.