Автор
Мария Николова

Много ѝ се струпа. Риана е на ръба на криза дни преди раждането

Риана би трябвало да е на върха на щастието и да се наслаждава на един от най-прекрасните моменти в живота си. Напоследък обаче тя не може да си поеме дъх от грижи и терзания, като близки споделят, че дни преди раждането си горещата певица от Барбадос е стресирана и в лошо емоционално състояние. Това не е учудващо особено предвид всичко, което се струпа на главата на Риана в последно време.

През февруари певицата и приятелят й A$AP Rocky обявиха, че очакват дете, а само два месеца по-късно през април почитателите на двойката бяха разтърсени от новината, че рапърът изневерява на любимата си с дизайнерката Амина Муади. Слуховете бяха опровергани, но надвисналите облаци се разкъсаха само за кратко. Няколко дни по-късно A$AP Rocky бе арестуван на летището в Лос Анджелис пред очите на Риана. Той бе задържан във връзка със стрелба, случила се през ноември 2021 г. Според близки до двойката певицата е била в шок от ареста, особено с оглед на деликатното положение, в което се намира. Рапърът бе освободен под гаранция, а делото му е насрочено за 17 август. Ако вината му бъде доказана, той може да лежи в затвора цели 14 години.

Само преди ден пък бе съобщено, че A$AP Rocky е водил тайна кореспонденция с 45-годишна майка англичанка, докато РиРи се готви за раждането на детето им. 33-годишният рапър е писал в Инстаграм на Джили О'Донъл от Девън през декември. Рапърът предложил на майката на три деца да лети до Украйна, за да се види с него.

“Тя не може да повярва, че това се случва. Всичките ѝ близки са около нея, за да ѝ помагат. В момента е много травмирана”, споделя още източник близък до двойката. По думите му надеждите на певицата за спокойно раждане са били попарени покрай непрестанните драми.