Автор
Люблена Папазова

Рускинята и полякинята във "Фермата" се сдушиха

Тежки времена настанаха за една от най-известните и уважавани гинеколожки в България. Жената, в чиито ръце проплакват децата на Мария Илиева, Димитър Рачков и Криско, ще трябва рине обора във „Фермата“. Полякинята Мажена, която от години живее и работи в България, и се ползва с огромен авторитет сред пациентите си, прие трудно съдбата си, видя Woman.bg.

„Чувствам се предадена“, каза тя, преди да си легне разстроена в сеното. Мажена не може да преглътне, че съфермерите й от отбор „Нови надежди“ я избраха за ратай, защото тя е най-възрастната сред тях и доскоро уважително я наричаха „мамче“.

Гинеколожката обаче ще трябва да приеме реалността и всеки ден да дои кравите и козите, да храни патетата, кокошките и зайците, и да готви за съотборниците си. По ирония, полякинята се озова в обора с рускиня - устатата Альона, която беше посочена за ратай от отбора си „Стари герои“. Макар че на геополитическо ниво между родните им страни има напрежение, което се изостри заради войната в Украйна, двете жени бързо се сдушиха и намериха общ език.