Автор
Антония Дамянова

Шок и възхищение: Джей Ло навърши 54 по бельо, феновете са зашеметени (снимка)

Дженифър Лопес е от онези прелестни създания, които, противно на всякаква логика, всяка година стават все по-красиви и млади.

Самата тя, между другото, също е наясно с това. В Saturday Night Live Лопес веднъж публично заяви: "Много хора казват, че сега изглеждам по-добре, отколкото през 2000 г. И не се хваля, но е така."

View post on Instagram
 

Със сигурност сред средставата, които ѝ помагат в битката срещу стареенето, са редовните упражнения и правилното хранене. Джей Ло твърдо вярва, че пресата се създава в кухнята, така че храненето е неразделна част от борбата за идеални форми. Тя обърна гръб на алкохола, кофеина, нездравословната храна и обяда още преди години, а за вечеря си позволява ястия, базирани на протеини и фибри.

View post on Instagram
 


Резултатът, както се казва, е очевиден. На 24 юли 2023 г. певицата и актриса празнува 54-тия си рожден ден и е в такава форма, че дори 18-годишните момичета могат да ѝ завиждат. За пореден път Лопес доказва тази истина със снимка по дантелено полупрозрачно бельо. Това е тоалетът, който трябва да носите, за да отпразнувате рождения си ден - разбира се, ако изглеждате точно като Дженифър!

В момента, в който Лопес сподели кадъра, феновете ѝ са разделиха на два лагера. Докато едни не спряха да сипят възторжени отзиви за зашеметяващата фигура на звездата и съблазнителната ѝ осанка, други решиха, че на тази възраст вече е неприлично да бъдеш гол, дори ако тялото ти го позволява. А вие, на страната на кой лагер бихте се присъединили?

Да си припомним, че от март тази година Дженифър Лопес бе избрана за новия международен посланик на марката Intimissimi, която преди това беше представена от Ирина Шейк. Така че със сигурност в близко бъдеще ще имаме още много пищни кадри на звездната красавица по секси бельо.

Междувременно феновете залагат какво ще облече Дженифър на самото празнично парти по повод личния си празник. Като се има предвид какви зашеметяващи тоалети акрисата и певица избира за себе си дори за обикновена разходка, със сигурност ще бъде нещо, спиращо дъха.

View post on Instagram
 

Четете още: Велика и все по-секси: Джей Ло на 53!