Сълзите на Меган на погребението на кралицата - за какво плаче тя?

20 септември 2022 | 17:17
21293
6
снимки: Getty Images, Instagram
6

Вчера цяла Великобритания изпрати кралица Елизабет Втора в последния ѝ земен път. Сред опечалените, бяха и принц Хари и съпругата му Меган, които така и не успяха нито да се сбогуват, нито да изгладят отношенията си с Нейно Величество, докато все още беше жива. И изглежда тази мисъл вече ги измъчва, а херцогът на Съсекс вероятно ще живее с нея до края.

Цял свят проследи грандиозната церемония по изпращането на кралицата и бе неминуемо да забележим реакциите на останалите членове от фамилията, които скърбят за нея. И макар много от тях да сдържаха сълзите си пред камерите и по време на службата, дадоха воля на емоциите си, след като всичко приключи и Нейно Величество бе положена завинаги до любимия си принц Филип. 

Принц Хари беше забелязан след събитието в колата си заедно с Меган. А лицето му в този момент казваше повече от хиляди думи...

Подпухнали очи, поглед изпълнен със скръб и почервенели от плач бузи. Това беше истинската емоция на Хари и така изглеждаше той, когато смяташе, че никой не го вижда. И вероятно сълзите ще се появяват отново и отново в очите му винаги, когато се сети за непрежалимата си баба, с която имаше шанса, но не успя да се сбогува. 

Меган не бе по-малко опечалена. Макар и мнозина да не вярват на сълзите ѝ и натъженото ѝ изражение. Но докато Хари буквално се вижда как избухва в сълзи и не може да се поеме въздух от мъка, тя страда, но някак...смирено. Дали пък най-накрая смъртта на Елизабет няма да ѝ повлияе точно така? Дали няма най-накрая да се смири и да прекрати войната си с кралското семейство? Според някои експерти, има шанс и това да се случи. Или пък тъжното ѝ лице е по-скоро необходимата за момента маска пред света? Това също е възможно.

Безспорен факт е, че Меган Маркъл дълго сдържаше сълзите си по време на службите през последните 10 дни, но сякаш загуби контрол над емоциите си в момента, в който ковчегът на кралицата се оказа точно пред погледа ѝ. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by voceaqp (@voceaqp)

Според информацията в западните медии, херцозите на Съсекс са прекарали нощта в замъка Уиндзор, но предстои да се завърнат в САЩ при децата си - Арчи и Лилибет при първа възможност. 

Четете още: Красиви и в скръбта: вижте прекрасните първи дами на погребението на Елизабет Втора (снимки)


Още по темата

Коментари

6
  22 септември 2022 | 14:53 отговор
 

 
5 Аз
  22 септември 2022 | 09:42 отговор
 

Двулични са и двете с Мидълтън. Американката поне не жестикулира и не сочи с пръст.

 
4 new
  21 септември 2022 | 13:38 отговор
 

Мястото на този боклук изобщо не е там !

 
3 DBB
  21 септември 2022 | 13:02 отговор
 

Мегън играе ролята на живота си, затова плаче, защото ролята го изисква ;)

 
2 az
  21 септември 2022 | 11:05 отговор
 

Плаче за пари.Искаше хем да си прави каквото иска в Америката,хем да има титла тя и децата й.Ама дядо Чарлз е време да отсее малко плявата като се почне с хари и камериерката му и принца Андрю.

 
1 Maik
  21 септември 2022 | 10:33 отговор
 

Tja ima sulza samo na ednata buza?!! Tova ne sa salzi ot Muka. Togava te se stichat po liceto i ne spirat! ,,Igrata" produlzava!!

 

Добави Коментар

Най-четени