Автор
Люблена Папазова

Веселка най-сетне прати Мажена на Арената

Първата жена победител във „Фермата“, дребничката, но изключително силна и жилава Веселка, тази събота отново излиза на Арената, за да покаже на какво е способна. Многодетната майка ще премери сили с най-възрастната участничка в новия сезон на предаването, гинеколожката Мажена, в серия от битки за бързина, издръжливост и ловкост. Между съперничките има 30 години разлика в полза на лекарката, в чиито ръце са проплакали децата на Мария Илиева, Криско и други български звезди. Въпреки че е смятана на сигурна мишена, полякинята, която от години живее и работи в България, влиза в сблъсъка с огромен хъс.

„Още не сте видели какво мога. Ще се развихря на Арената, очаквайте неочакваното“, закани се тя. „Ти може да си най-голяма от всички тук, но трябва да се чувстваш най-силна и борбена“, подкрепи я съотборникът й от тима на новите надежди, полицаят Евгени. Агрономът Иван също даде едно рамо на Мажена, като й показа как да мята пясъчни торбички и така я подготви за предстоящия дуел.

Веселка, която не се страхува от битките, искаше да си избере по-силна противничка, но се спря на Мажена, защото има голям шанс да я срази и така да гарантира най-големия триумф за отбора си „Стари герои“ над конкурентите от „Нови надежди“. Ако бившата конярка победи, двата тима ще се обединят, а ветераните временно ще вземат властта в групата.


Вълнението около предстоящия женски сблъсък обаче беше помрачено от драма, която неочаквано се разигра във „Фермата“. Гечо, най-възрастният и най-колоритен мъж в риалитито беше дисквалифициран служебно, след като удари гимнастичката Валерия и така наруши правилата в стопанството. Автотенекеджията съзнателно фрасна спортистката по рамото преди старта на пейнтбол игра, защото реши, че тя не спазва инструктажа за боравене с оръжието. От продукцията веднага се намесиха и му показаха вратата, и той напусна завинаги предаването.