Ветеран от Втората световна разтопи света с този танц (видео)

Ветеран от Втората световна война предизвика фурор в социалните мрежи с духовития си клип, на който танцува весело, слушайки Джъстин Тимбърлейк на верандата си. От неделя до сега, след като множество медии споделиха клипа, 97-годишният Чък Францке е събрал над 1 милион гледания!

В клипа симпатичният ветеран демонстрира чудесно състояние на духа и очевидно се забавлява искрено, докато слуша песента на Джъстин Тимберлейк Can't stop the Feeling. В тези смутни времена подобни клипове определено повдигат духа на всички и сплотяват човечеството. Неслучайно клипът е посрещнат с множество позитивни реакции и окуражаващи коментари като: „Давай, Чък, изглеждаш добре, не спирай да танцуваш!“ или „ Продължавай така, благодарим ти за танца и дисциплината!“ Дори самият Джъстин сподели клипа и признава, че е силно развълнуван и това е осмислило деня му.

Танцуващият Чък и преди се е сблъсквал със славата като е яхвал вълната в социалните мрежи с изпълнението си върху песента на Франк Синатра Let it snow, през 2018 година.

Именно тези прояви на воля и сила ще ни запазят в трудните моменти като сегашния. Клипове като този, както и на хора, които се събират всеки ден в определен час, за да танцуват заедно на улицата, разбира се спазвайки голяма дистанция, или пък на хора, правещи автомобилно шествие пред дома на много възрастен роднина, за да го почетат за рождения му ден, демонстрират нашата сила, вяра и непоколебим дух!

Четете още: Снимката, която издава тайната на щастливия брак на принц Уилям и Кейт