Автор
Теодор Муховски

Зад гърба на Уилям, Кейт Мидълтън започна да звъни на Хари посред нощ

Източник на The Mirror направи доста любопитни разкрития за среднощните разговори на принцесата на Уелс.

Откакто принц Хари се отказа от кралските си задължения и заедно със съпругата си Меган Маркъл напуснаха двореца и се преместиха да живеят в САЩ, скандалите в кралското семейство не спират нито за ден.



Херцозите на Съсекс твърдяха, че искат да се предпазят от прекаленото обществено внимание, но въпреки това направиха документална поредица за живота си, а Хари написа мемоари. Около тези техни проекти се заформиха зрелищни разправии и обвинения, които допринесоха за окончателното разваляне на отношенията им с роднините.

Кейт Мидълтън също беше потърпевша от разкритията им. Тя дори беше обвинена, че е разплакала Меган Маркъл. Въпреки това съпругата на принц Уилям продължи с опитите да помири двамата скарани братя.



Според The Mirror, принцесата тайно се обаждала на херцога на Съсекс през нощта, надявайки се да му проправи пътя към дългосрочно помирение с цялото семейство.

"Кейт се свърза с Хари, за да му окаже подкрепа и да не се тревожи твърде много за тези временни неуспехи. Връзката на Хари с Кейт е останала непокътната и за принца означава много, че Мидълтън продължава да го подкрепя, особено в отчаяни моменти като този, когато нещата са толкова объркани. Безспорно, на Кейт в момента ѝ е много мъчно за Хари. Тя не иска да го гледа как преминава през всички тези неуспехи", твърди още източникът.

Той добавя, че въпреки "нощните разговори", Уилям все пак е дал да се разбере, че все още не е готов да се сдобри с Хари. Кейт очевидно не е загубила надежда и продължава да общува с брата на съпруга си.

Най-вероятно херцогинята на Съсекс едва ли е във възторг от ролята на миротворец, която Мидълтън е взела присърце.



Меган още не може да се примири с факта, че принцесата на Уелс все още не ѝ е поднесла извиненията си за жестокостта, която е проявявала към нея по време на престоя ѝ в двореца.

Херцогинята на Съсекс вярва, че Мидълтън и съпругът ѝ не са били подведени под отговорност за действията си. Двамата не са се извинили нито един път.

"Маркъл беше убедена, че след излизането на документалния филм на Netflix, хората ще започнат да ѝ съчувстват. Това обаче не се случи.

Представяше си, че нещата ще се развият по съвсем различен начин, но Меган знае истината и ще каже на всеки, който иска да я слуша, че Кейт винаги е имала предимство пред нея", твърди друг източник.

Четете още: Аристократизъм без синя кръв: Тези правила от етикета ще ви направят кралска особа