Жени под карантина: Джулия Робъртс и Джесика Алба без грим

Звездите, които сме свикнали да виждаме на големия и малкия екран, сега са като всички нас – изплашени и под карантина. Постоянното стоене вкъщи със сигурност не е познато занимание за тях, но от друга страна е шанс да отпочинат от лудия им ритъм на живот. И за да покажат съпричастност и отговорност, много от тях пуликуват в социалните мрежи как прекарват времето си у дома. Днес ще се фокусираме върху две от любимите ни звездни дами - Джулия Робъртс и Джесика Алба, които решиха тотално да зарежат пудрите и сенките и да се покажат в естествения си блясък пред цял свят.

Вчера Джулия Робъртс сподели селфи в Инстаграм, на което е без капка грим и с диоптрични очила. Тя е пуснала буйната си къдрава коса на свобода, а надолу е облечена с червена флорална рокля. Този вид съвсем не кореспондира с бляскавата ѝ визия, която познаваме от появите на червения килим. Но сега за нея е най-важно да поеме отговорност за себе си и за тези, които обича, като просто си остане вкъщи. Именно това е и призивът, който съпътства снимката ѝ в Инстаграм.

View post on Instagram
 


Друга звездна красавица, която реши да покаже какви ги върши по време на изолация, е Джесика Алба. Горещата актриса сподели, че е взела решението да остане вкъщи заради децата си, съпруга си, заради всички членове на семейството ѝ и най-вече заради баба си и дядо си. Тя също показа, че е оставила грима настрани, като се е отдала на разкрасителни домашни процедури с двете си дъщери. Освен това, тя не спира да тренира във фитнеса, който има вкъщи и често танцува с дъщерите си.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Какво по-хубаво от това да оставим безбройните ангажименти за малко и да се отдадем на домшания уют и време за себе си?

Четете още: 8 готини неща, които можете да правите по време на карантина