Лятната приказка на Парис Хилтън и любимия ѝ в Корсика (снимки)

Хотелиерската наследница Парис Хилтън сподели с последователите си в Инстаграм романтични снимки от последната си почивка с годеника си Картър Риъм.

От публикацията става ясно, че блондинката и любимият ѝ са избрали да прекарат почивните си дни на о-в Корсика. На кадрите виждаме как Парис се наслаждава на слънцето и красивата гледка, като се е разположила удобно на голяма яхта. В други публикации тя споделя снимки с любимия си Картър, с когото предстои да вдигне пищна сватба.

Парис не издава точната дата на събитието, но разкрива, че ще има грандиозен тридневен купон, който ще бъде заснет и ще бъде излъчено под формата на риалити. В кадрите разбира се ще има и моменти от подготовката за зашеметяващото сватбено тържество и церемонията.

View post on Instagram
 

Припомняме ви, че Картър предложи брак на Парис през февруари тази година на частен остров, където двамата празнували наближаващия 40-ти рожден ден на блондинката. Годежният пръстен е изработен лично от правнука на Луи Картие, а стойността му надхвърля 3 млн. долара.

Наскоро Парис призна и че вече е започнала ин витро процедури, тъй като това бил единственият начин да сбъдне мечтата си да има разнополови близнаци. Тя е категорична, че Картър Риъм е принцът, когото е чакала цял живот и сватбата им ще бъде щастливият край на нейната приказка.

View post on Instagram
 

Четете още: На море в Гърция през септември? Може, и тестът е безплатен!