Автор
Христина Кирилова

Опасно близо: Робърт де Ниро отваря хотел в Гърция

Точно на 723 км от София, холивудската звезда Робърт де Ниро ще отвори поредния си хотел. Актьорът, който вече притежава няколко обекта като съсобственик на веригата Nobu Hotel и сега предстои да се насочини към Санторини. Робърт де Ниро е избрал приказната дестинация за следващия хотел и това ще бъде първият в Гърция.

Веригата Nobu е наложена в ресторантьорския бизнес от почти 30 години, като е известна със суши майсторството. Тя е сред елитните вериги за суши и японска кухня, а Робърт де Ниро се влюбил в кухнята на ресторанта още при първото си посещение в Лос Анджелис. Тогава заведението било собственост на кулинарния гуру Нобу Мацухиса, който е създател на веригата. През 2013 г. готвачът и бизнесменът Меир Тепер се насочват към хотелиерството, а на по-късен етап Робърт де Ниро закупува дял от веригата. Хотелът, който предстои да отвори врат в Санторини, ще бъде 26-ият обект.

Вероятно самият холивудски актьор се е насочил към южната ни съседка, тъй като той е сред звездите, които обожават Гърция и по-специално остров Санторини. А знаете ли, че сега има изключително изгодни оферти за полети до това райско кътче? Санторини е едно от най-желаните места за почивка в света, не само заради неповторимата си красота и природата, но и заради апетитната морска кухня и невероятната архитектура.

View post on Instagram
 

Четете още: Все повече държави разхлабват мерките: 5 дестинации, които да посетите сега