Раят на Омая

26 април 2013 | 16:11
8024
1
1

Чували ли сте за онова омагьосано място, наречено Омая? Място сякаш излязло от приказките , но всъщност намиращо се тук у нас, в България. Само на 19 км от Гоце Делчев ще намерите едно от най-странните места у нас.

Омая се намира в село Гайтаниново, което е сгушено в планински район. Разположено е на топлите югоизточните склонове на Южен Пирин в историко-географската област Мървашко.

Нетрадиционното ваканционно селище се е разпростряло на територия от цели 500 декара, има 2 езера, басейн и 7 къщи. Всяка една

от тези къщи е напълно уникална и няма аналог с другите.
Сътворени са от камък, глина и дърво, но преди да си помислите, че условията в тях са първобитни ще ви зарадваме, че те предлагат всички удобства на съвремието, граничещи с лукса.

Екоселището има и собствен ресторант, където можете да хапнете вкусотии от местни продукти, които собствениците купуват от близките планински села. Можете да сте сигурни, че там всичко идва от природата. Млякото е домашно, а сладкото от гората.

Вижте Галерия със снимки на екоселището!!!

Планината наоколо е щедра от към красота и природа. Тя предлага горски маршрути дори и с планински велосипед, дава шанс на градския човек да опознае билките, да си набере гъби и те да му бъдат приготвени още същия ден от професионалист.Запалените по риболова, ще намерят няколкото водоема, които са зарибени. Дори да не сте голям рибар, ще имате шанса да закачите на въдицата си пъстърва, сом или щука.

В нощувката е включена закуска, тенис маси, федeрбал, ползване на лодки, колела и спортен риболов, въобще забавление при всяко положение.

Спечелете почивка в Омая от играта на приятелите ни от Hitro.bg. Играйте тук: https://www.facebook.com/hitro.bg/app_143103275748075

Още по темата

Коментари

1 Dania
  11 юни 2014 | 09:37 отговор
 

Your article pefcretly shows what I needed to know, thanks!

 

Добави Коментар

Най-четени