Златка и Благой на крилете на любовта в небето на Дубай (снимки)

Докато светът продължава да се намира в локдаун и да затяга все повече мерките срещу коронавируса, има едно кътче на Земята, където сякаш нищо не се случва - Дубай. Именно за там отпрашиха Златка Райкова и любимият ѝ Благой Георгиев, оставяйки зад гърба си ограничителните мерки.

Е, не съвсем, тъй като и в емирството все пак има определени правила, които гостите трябва да спазват.

А за това как си прекарва влюбената двойка в страната на приказките научаваме от Инстаграм профилите на плеймейтката и футболиста.

В тях двамата споделят моменти от плажното си ежедневие и посещенията си във фитнес залата на хотела, в който са отседнали.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

В стори на платформата Златка е публикувала и няколко кратки видеоклипове на нощен Дубай, показващи посещението на двойката на един от най-популярните ресторанти в столицата на емирството, и по-точно - този на 5-звездния хотел "Address Sky View", който е разположен на последния етаж на сградата.

View post on Instagram
 

Както и самото му име подсказва, мястото предлага на посетителите спираща дъха гледка към целия град. Впечатляваща част от нея е 828-метровия небостъргач Бурдж Халифа, намиращ се само на 1 километър разстояние. Заради начина, по който е разположен, той изглежда така, сякаш се издига директно от водите на панорамния басейн, пред който двойката не е пропуснала да си направи и няколко романтични снимки.

View post on Instagram
 


"Любов в небето", гласи посланието към кадрите, на които Златка и Благо си държат ръцете и изглеждат по-влюбени от всякога.

На тях блондинката е заложила на елегантен тоалет в екрю от две части - пола с висока талия, съчетана с ефирно сако. Спортистът пък се е спрял на модерната комбинация от риза, разкопчана на гърдите, и панталон в черен цвят.

Златка сподели и фотоси и от слънчевата си баня край басейна, облечена във фееричен сатенов тоалет и с наргиле в ръка.

View post on Instagram
 

Четете още: Златка издържа Благо? Вижте как изкарва крупни суми