10 неща, които отвращават мъжетe (I част)

18 ноември 2011 | 12:08
70309
17
17

Истината е, че на нас жените не ни се налага да се стараем особено, за да привлечем един мъж.

Имаме си вродени качества, които мъжете намират за интересни и привлекателни. Но пък има и някои неща, които буквално отвращават мъжа и за които е добре да сме особено предпазливи.

Да, и мъжете могат да се отвратят от някои наши качества, точно както и ние го правим.

Ако искате да научите какво не трябва да правим пред този, когото харесваме или искаме да спечелим, ето списък с десетте най-отвращаващи мъжете неща според Psychology Today.

1. Необръснатото тяло и непочистеното лице

Мъжете обичат, когато докосват една жена, тя да бъде гладка като коприна, елегантна, красива и... чиста. Разбира се, можем да направим изключение с няколко незабележими косъмчета по краката, но прекаленото видимо дори за Него окосмяване по тялото и лицето ще го отврати и отблъсне.

2. Твърде многото грим

Гримът може да се ползва, за да подчертае външния ни вид, но не и за рисуване на нова картина върху лицето ни. Мъжете винаги предпочитат жени с малко грим, защото прекаляването с багрите кара жената да изглежда нуждаеща се, търсеща внимание или дори евтина.

Затова, ако ползваме грим, добре е да е в рамките на разумните граници. Или както гласи златното правило: Да подчертава, а не да прикрива.

3. Пияната жена

Нито един мъж няма да се впечатли от жена, която е толкова пияна, че не знае къде се намира, държи се непристойно или още по-лошо - повръща. Но нещата са в мярката - леко подпийналата жена, която става любвеобилна след 1-2 чашки може, и най-вероятно ще е, дори по-привлекателна. Но ако прекали, може само да е отблъскваща, пишат от zdrava.bg

4. Псуването

Това може да е напълно нормално в кръга от най-близките ни приятели, но, когато става дума за среща с мъж, е добре да запазим цветущите изрази за себе си. Мъжете може и да са свикнали да ругаят и псуват, но не го одобряват, когато идва от устата на жена, особено такава, към която проявяват интерес.

   

Затова е добре да избягваме вулгарния език. Освен, разбира се, ако всъщност не искаме да отвратим и отблъснем мъжа, с когото имаме среща.

5. Телесната миризма

Точно както жените, и мъжете не понасят неприятната телесна миризма. Мъжът иска жената да мирише хубаво, свежо и меко. Затова е най-добре да използваме парфюм с мек сладък аромат. Атрактивният аромат ще ни помогне да привлечем мъжа, когото сме харесали.

Още по темата

Коментари

17 :D
  06 март 2012 | 13:11 отговор
 

как с мирише на МЕКО?!?!?!?!?

 
16 Maverick
  06 декември 2011 | 03:22 отговор
 

Unparalleled accuracy, unequivocal clarity, and undienable importance!

 
15 Rosabel
  05 декември 2011 | 15:01 отговор
 

Super infmortaive writing; keep it up.

 
14 gf
  21 ноември 2011 | 22:02 отговор
 

Няма нещо, което да не знаем. Всичко е наистина доста неприятно- пияна и нагримирана е ужасна комбинация- много евтин вид

 
13 makaveli
  20 ноември 2011 | 23:08 отговор
 

ebasi maikata :D

 
12 Alek
  20 ноември 2011 | 15:44 отговор
 

az puk sym napulno suglasen sus vsichko napisano vsqko edno ot teq neshta me otvrushtava

 
11 ee
  20 ноември 2011 | 02:24 отговор
 

Пияната жена?? :D абе вие четете ли се ? :D 50% от мъжете умишлено напиват жени :D

 
10
  18 ноември 2011 | 22:42 отговор
 

най-новоят лаф е по-добре целолит в ръката отколкото силикон по телевизора

 
9 animaldoctor
  18 ноември 2011 | 17:26 отговор
 

Тези статии един и същи журналист си ги измисля и сам си ги пише!

 
8 мимето
  18 ноември 2011 | 16:33 отговор
 

С почти всичко не съм съгласна. Няма мъж който да се впечатли от псуване. Но с женски номера, стойки и фасони можеш да го накараш да избяга на секундата. После - мъжете не обичат силни парфюми, обичат да им мирише на жена, ама на чиста жена - не на пот, не на неизмити зъби/крака/полови органи, а на жена.

 

Добави Коментар

Най-четени