Продължение....

6. Прибързаният стремеж към интимност

Разбира се, не искаме да се представим като студена жена, която не желае интимност и секс – това със сигурност ще прогони мъжа на километри. Но прекалената настойчивост също е нежелателна.

Дори да си мислим, че това би му харесало, повечето мъже намират настойчивостта от страна на жената за отблъскваща. Те предпочитат да са активната страна, която предлага секс.

7. Заядливото, притискащо, отчаяно или ревниво поведение

Всички тези черти са присъщи на повечето жени, но са сигурен начин да отвратим един мъж. Мъжете мразят да ги притискат или ревнуват и възприемат жената като отчаяна, когато се държи по този начин. Ревността е друга присъща на нас жените черта, но и тя не допада на мъжкия пол, пишат от zdrava.bg

8. Опитите да го променим

Никой не е перфектен, затова трябва да приемем мъжа до себе си такъв, какъвто е, вместо да се опитваме да го променим. Колкото повече правим опити да изменим нещо в навиците и природата на мъжа, толкова повече той се дразни и е готов да избяга.



9. Командването и феминисткото поведение

Ако се опитваме да се наложим над Него в някаква ситуация или демонстрираме феминистки манталитет, това няма да ни направи добра услуга. Всъщност само ще ни помогне да го изгоним. И то много бързо!

10. Твърде многото приказки

Повечето жени „просто обичат да говорят”, а повечето мъже „просто намират това за дразнещо и отблъскващо”. Жените, които говорят прекалено, най-често биват възприемани от мъжете като непривлекателни. Затова, ако наистина искаме да му се харесаме, най-добре да оставим безкрайният поток от приказки за срещата ни с близките приятелки.



И най-накрая: изброените женски „недостатъци” не се харесват на мъжете независимо дали става дума за първа среща или за вече изградени с години отношения.