Автор
Теодор Муховски

35% от жените кръшкат постоянно, разбра се защо го правят

Ако мъжът забележи, че напоследък жената или момичето, с което са във връзка, започне да се разхубавява и да обръща много повече внимание на себе си от преди, това може да е знак, че тя му изневерява. Жените знаят, че когато се поддържат и изглеждат добре, те ще привлекат вниманието на някой нов мъж върху себе си.

Преди време изневярата се е наказвала дори с обесване. В днешния модерен свят това може би в някои случаи е просто начин на живот.

Изследване сочи, че цели 60 % от мъжете редовно мамят половинките си, докато 35% от жените постоянно кръшкат на мъжете.

Но каква е истинската причина жената да изневерява на мъжа?



Отмъщение

Ако жената разбере, че е била лъгана от любимия си, тя може и да не реагира в началото, но със сигурност ще намери начин да му го върне тъпкано. Когато му каже, че всичко е наред и завърши фразата с усмивка, мъжът трябва да е подготвен за скорошно отмъщение от нейна страна. Щом жената е предадена, то тя няма да го забрави и ще намери начин да си го върне тъпкано.

Липса на физическо удоволствие

Всеки човек има нужда от любов и нежност. Жените дори в повече от мъжете. Когато мъжете започнат да мислят само за собствения си кеф и забравят, че и жената има нужда да ѝ се доставя удоволствие има вероятност тя да потърси любов и внимание на друго място.



Финансова независимост

Ако някоя жена реши, че ѝ трябват повече пари, то е напълно възможно с финансова цел да намери щастието си никъде другаде. затова мъжът до нея трябва да е наясно с какви средства разполага и колко може да отдели за нея.

Ниска самооценка

Ниската самооценка е честа причина за кръшкане от женска страна. Когато мъжът спре да прави изненади, комплименти и подаръци, половинката ще започне да си мисли за мъж, който би ѝ дал тези неща. Това е една от най-глупавата изневяра, но се случва често.



Разкрасяване

Ако напоследък жената започне необяснимо да се разкрасява, това е показател, че може би си има някой друг. Яркото червило, безупречния педикюр и маникюр са показатели, че нещо се променя, а това нещо може би е друг обект на нейните чувства.

Четете още: Изневерих на перфектния ми мъж, а сега съм бременна от напълно непознат