Автор
Ива Петрова

Ако е през май, ви очаква раздяла, през март – много кавги: Как се отразява месецът на сватбата върху брачния живот

За да не рухне брачният живот под тежестта на битовизма и други проблеми от ежедневието, трябва да направите всичко необходимо по въпроса от самото начало.

Според народните традиции щастливият брак зависи пряко от сезона. Нашите предци никога не са взимали спонтанни решения що се отнася до сватбената церемония. Те внимателно са се подготвяли за това тържествено събитие, стараейки се да проведат церемонията в определени дни и месеци. На базата на техните поверия съставихме кратки напътствия, благодарение на които можете да изберете най-успешния месец за своя сватбен ден.

Януари

През първия месец на новата година не трябва да планирате сватбени тържества. Смята се, че семейният живот ще бъде помрачен от несгоди, тежки изпитания и изневери. Голяма е вероятността партньорите да имат извънбрачни връзки.

Февруари

Ако искате съвместният ви живот с половинката ви да е в пълна хармония, доверие и хармония, то подпишете през февруари. Това е много благоприятен месец, който по някаква причина много влюбени двойки подценяват.

Март

Много тревожен месец, който не обещава нищо добро за младата съпруга. Смята се, че жена, която се осмели да се омъжи през март, в бъдеще ще се сблъска с постоянни кавги със съпруга си, който ще възприеме всичко, което се случва, доста войнствено.

Април

Това е много променлив и нестабилен месец. Следователно, според вярванията, брачният живот също ще бъде неспокоен и не винаги щастлив.

Май

Да се ожениш през май, означава да пропилееш целия си живот, са смятали нашите предци и донякъде са били прави. Това не е най-добрият месец за сключване на брачен съюз. Според общоприетото вярване съпрузите, които решат да се оженят през май, ще бъдат изправени пред неизбежно предателство и в резултат на това – раздяла.

Юни

Много добър, почти идеален месец за сватби. Ако искате да изживеете целия си живот със съпруга си като на меден месец, тогава подпишете в първия летен месец. Според знаците определено няма да съжалявате!

Юли

Семейна двойка, която реши да формализира съюза си в средата на лятото, я чакат много променливи дни, каквото е и времето през юли. Щастливите моменти в семейството обаче ще надделяват над лошите.

Август

За да може младоженците да развият наистина силни и дълбоки отношения, е необходимо да чуят сватбените звънци през август. Предците уверяват, че в такава двойка любовта няма да изчезне, а само ще се засили още повече с годините.

Септември

Традиционен сватбен месец, който обещава наистина силен и неразрушим брак. Смята се, че съпрузите, които са се оженили през септември, ще имат лек, спокоен и охолен семеен живот.

Октомври

Ако не се страхувате от трудности и сте готови да поемате рискове, тогава можете да се ожените през октомври. Животът определено няма да е скучен!

Ноември

Съпрузите, които подписват през ноември, ги чакат много богат живот, при това не само в материален план. С една дума, съдбата ще бъде много щедра към хората, които са си казали „Да” по това време.

Декември

Смята се, че този месец е идеален за тези, които се женят за първи път. Нашите предци вярвали, че любовта, закрепена с договор през декември, ще расте и ще се укрепва с времето, а бедите ще заобиколят младото семейство.

Четете още: 5-те етапа, през които мъжът минава, за да се влюби