Чувствам се нищожна и предадена: Мъжът ми не спира да гледа порно с бившите си

08 март 2023 | 16:09
1991
2
снимки: Unsplash
2

Семейният живот не е лесен, особено когато стресът и битът успяват да отпратят любовта и романтиката през вратата. С времето партньорите губят интерес един към друг. Тъжното начало винаги е поставено от единия от тях и другият трябва да реши дали ще преодолеят този проблем, или ще страда. Днешната ни история е доказателство за това и ето какъв е съветът от специалист към главната ни героиня:

"Приятелят ми винаги е избягвал темата с колко жени е бил преди да срещне мен. Но един ден бях шокирана, като открих, че са били наистина много...дори не мога да изброя точно колко. Разбрах, когато една вечер погледнах в телефона му и намерих цял куп порно клипчета с бившите му. И тогава научих защо половият ни живот е истинска катастрофа. 

жена

В началото на връзката ни сексът беше страхотен, буквално не можехме да стоим облечени, когато се виждахме. Преди 9 месеца заживяхме заедно и на първо време всичко беше чудесно, но след като той смени работата и получи много повече отговорности, стресът го превзе. От тогава сексът е просто като мираж - всяка вечер той се прибира изморен и изнервен и винаги намира оправдание да не бъдем интимни. 

Преди да настъпи този период, искаше да се снимаме, докато правим секс и се съгласявах, защото го обичам и го намирах за забавно. Той твърдеше, че му е за първи път да прави видеоклип по време на полов акт, но явно ме е излъгал. В скрита папка в телефона му намерих купища такива клипчета с предишните му партньорки, а той дори вече не крие, че ги гледа, вместо да правим секс. 

Чувствам грозна, нищожна и предадена, защото предпочита да гледа тях и сякаш не ме харесва вече. Дори ми каза, че не иска да правим секс, за да не забременея, въпреки че знае, че взимам противозачатъчни.

 

Опитах всичко - нося секси бельо, купувам си нови дрехи, грижа се за себе си, масажирам го след дългия работен ден, правя какво ли не за да ме пожелае, но той просто не изпитва интерес към мен.", А.

мъж

Съветът на специалист:

В никакъв случай не обвинявай себе си. Приятелят ти има зависимост към порнографията и това оказва крайн негативно влияние върху интимните ви отношения. Първоначалното еротичното съдържание го е разсейвало от стреса в работата, но очевидно е прераснало в много по-сериозен проблем, а от това страда и самочувствието ти. 

Трябва да поговорите и да му кажеш, че знаеш за зависимостта му към порното и че тя съсипва половия ви живот. Ако отрече, то тогава му сподели какво си открила в телефона му и потърсете консултация за двойки. 

Четете още: Ако искате да имате истински жребец: Йогата прави мъжете 3 пъти по-издръжливи в леглото


 


Още по темата

Коментари

2
  10 март 2023 | 12:54 отговор
 

ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ ЗАЕДНО С ФЕНТЪЗИ ИГРИТЕ В РАЗЛИЧНИ СПОРТОВЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ СПЕЙСТОВЕТЕ, А И ДА СПЕЧЕЛЕТЕ НАГРАДИ И РЕАЛНА ВЪЗМОЖНОСТ ПРОСТО ДА СЕ СЪЗТЕЗАВАТЕ С ДРУГИ ХОРА С РЕАЛНИ СПОРТИ ИГРАЧИ И ТОВА МОЖЕ ДА ВИ ДОНЕСЕ ПАРИЧНА НАГРАДА ДОКАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ КАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ САМО ОНЛАЙН ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЕТО И ГО ВЪВЕДЕТЕ В ГУГЪЛ ТЪРСАЧКАТА БЕЗ ТЯХ ВЕЧЕ СЕМЕЙСТВО НА ДНЛ ФЕНТЪЗИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ Е ПОЧТИ 4800 ФЕНТЪЗИ ЛЮБИТЕЛИ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

 
1 Психиатър
  08 март 2023 | 18:09 отговор
 

Никой не ви спира да стоите при такъв увреден 'мъж'. Вие не сте дърво все пак , ако не ви харесва ситуацията преместете се.

 

Добави Коментар

Най-четени