Автор
Woman.bg

Джон Ленън: Ако Наполеон нямаше жена, щеше да е просто един идиот

Светът винаги се е съмнявал в искреността на любовните чувства между представителите от шоубизнеса. Романтиката на територията на Холивуд изглежда някак твърде хубава, за да е истина, а често връзките завършват с жестоки предателства. Но някои останаха във времето и ни карат всеки ден да вярваме в истинската любов. Вижте цитатите на звездите, които я намериха и със сигурност ще ви вдъхновят:

Джейсън Момоа



Джейсън Момоа, който днес е един от секссимволите на Холивуд, някога е бил просто едно момче, влюбено до лудост в красавицата Лиза Бонет. Той никога не си е мечтал, че някога ще я срещне, а мисълта, че ще бъде негова съпруга е била недостижима фантазия. Но ето че съдбата си знае работата и днес те имат щастлив брак и две деца.

„Когато някой каже, че на този свят има нещо невъзможно му отвръщам: Слушай, ожених се за Лиза Бонет, значи всичко е възможно!“, Джейсън Момоа.

Джъстин Бийбър



Една от най-очарователните двойки в шоубизнеса несъмнено е Джъстин Бийбър и красавицата Хейли Болдуин. Откакто възобновиха любовта си, двамата са неразделни и сякаш са създадени един за друг. Точно това гласи и обръщението на Джъстин към половинката му в Инстаграм, малко преди да си кажат „Да“.

„Сърцето ми напълно ти принадлежи и за мен ти вече си на първо място. Ти си любовта на живота ми, Хейли Болдуин, и не искам да бъда с другиго. Ти ме правиш много по-добър и се допълваме перфектно!“, Джъстин Бийбър.

Уил Смит



През 2018 г. Уил Смит и любимата му Джейда Пинкет Смит отбелязаха 20 години от сватбата си. И напук на всички слухове, че любовта им е изчерпана и са пред развод, двамата не спират да доказват силните чувства помежду си. Несъмнено едно от най-красивите признания в любов, които сме виждали, е това на Уил към Джейда по повод 20-годишнината от сватбата им:

„Любовта е като отглеждаш градина. Аз се научих да ти помагам, за да разцъфнеш и да станеш това, което ТИ искаш, това за което си родена, а не това, от което моето его се нуждае да бъдеш. Любовта е да даваш. Любовта е свобода. Честита годишнина, Кралице моя!“

Райън Рейнолдс



Несъмнено една от най-очарователните и забавни двойки на Холивуд е Райън Рейнолдс и Белйк Лайвли. И двамата не спират да показват пред света колко искрена е любовта им. Правят го с широка усмивка и шеги, които понякога дори излизат от добрия тон, но в това е и чарът на отношенията им.

„Искам много да благодаря на жена ми Блейк. Всичко, което правя е да я разсмивам. Особено в секса“, Райън Рейнолдс.

Джон Ленън

Джон Ленън и Йоко Оно – може би най-силната и разрушителна любов в шоубизнеса. И макар феновете на легендарната група Бийтълс искрено да мразят този съюз, Джон е давал всичко за любимата си. И това негово изказване го потвърждава:

„За всеки мъж движещата сила е жената. Дори и Наполеон без жена щеше да е просто един идиот.“

Дейвид Бекъм



Дейвид и Виктория Бекъм винаги са били двойка за пример. Те не се отказват от любовта си вече повече от 20 години и имат 4 деца. Сякаш небето над тях винаги е било безоблачно и отношенията им се развиват от само себе си. Но истината е, че това не е съвсем така, ето каква е тайната им:

„С Виктория сме имали и трудни времена, но винаги сме се справяли заедно. Успяхме да отгледаме и възпитаме 4 деца. И все още сме заедно, просто защото много се обичаме“, Дейвид Бекъм.

Четете още: С този цвят на косата мъжете няма да могат да ви устоят!