Автор
Woman.bg

С този цвят на косата мъжете няма да могат да ви устоят!

Журналистка от The Sun решила да направи собствен експеримент, с който да отговори на вечния въпрос - дамите с руси коси ли са най-предпочитани от мъжете, или не.

За целта Алиса Хол избрала известна платформа за онлайн запознанства. Направила си няколко различни профила в Tinder. И във всеки профил си сложила различна снимка. В единия е с руса коса, в другия - с рижава, в третия е с кестенява, а в четвъртия - със синя.

Интересен факт е, че във всеки профил е получила различен брой съобщения, а съдържанието им е доста показателно.



Червеното е синоним на гореща и страстна натура

В профила, в който Алиса е с червена коса, съобщенията заваляли веднага и не били едно или две. Мъжете очаквали срещу тях да стои дама с необичайна енергия, горещ нрав и страстна натура.

Получила предложения както за сериозни, така и за сексвръзки. Резултатът: 14 отговора и 32 съвпадения (когато и мъжът, и момичето взаимно се "лайкват").



Тъмната коса предизвикала скучни съобщения

Уви, мъжете реагирали доста вяло на момичето с кафява коса. Тя получила едва 14 и то еднотипни, изключително скучни съобщения, без нито грам страст. Съвпаденията обаче били цели 42.

Синьо и впечатляващо

Алиса очаквала, че синият цвят ще притесни силния пол, но нищо подобно. Всички били впечатлени. Ярката визия явно привлякла мъжете като лампа мушици. Получила цели 16 съобщения и 38 съвпадения.

Русо гладно няма

Чували сте тази приказка, нали? Е, и експериментът на Алиса я доказва. Защото в профила, в който тя си сложила снимка с руса коса, получила най-много съобщения и най-много съвпадения. Имало и комплименти, и секси обръщения. Резултатът е впечатляващ - 27 съобщения и 50 съвпадения.

Какви са изводите, които Алиса прави? Че рижото е предизвикателно и провокира мъжете. А русото е като магнит за нови запознанства и връзки.

Четете още: Работещите дами са по-добри любовници от домакините