Експерт по йога достига до оргазъм без никакво докосване

Експерт по йога може да достигне оргазъм без никакво докосване! Тестовете и изследвания доказват, че жената може да се постави в „непрекъснато“ състояние на възбуда без каквато и да е физическа стимулация!

Жените могат да се научат да постигат оргазъм без каквото и да е докосване, смятат учени, след като проучват случая на учител по йога.

По време на серия от тестове Каролин Царски успява да им докаже, че може да се постави в „продължително състояние на оргазъм“ без никаква физическа стимулация.



Г-ца Царски обяснява как след седем години практикуване на тантрическа йога е получила първия си спонтанен оргазъм – докато е гледала филм за Буда.

"Беше напълно несексуално", разказва възпитаничката на Лондонското училище по икономика. "Показваха онази сцена, в която той получава просветление и внезапно тя стига до края.

След това тя започва да „кулминира“ и в други "случайни" контексти, като например в ресторанти или дори ходене по улицата. Сега, в допълнение към неочакваните оргазми – които тя е в състояние да прикрие, ако е на публично място, като "насочва енергията навътре" и "не позволява треперенето и гласовете" – тя също е в състояние да „го накара да се случи по всяко време“.



Оргазмите ѝ могат да продължат дълго време – по време на тестовете например те са цели пет за десет минути. „Мога да продължа и още, но предпочитам да не го правя“, казва г-ца Царски, на 33 години, от Естония. "Твърде ми е интензивно."

За да провери истинността твърденията ѝ, неврологът Джеймс Пфаус измерва нивата на хормона пролактин в кръвта на г-ца Царски преди и след тези "енергийни оргазми" и открива, че те се увеличават, след като тя достигне кулминацията.



Професор Пфаус от Карловия университет в Прага казва: "Що се отнася до освобождаването на пролактин, това наистина е ключовото откритие."

„Има няколко публикувани статии, които показват, че освобождаването на пролактин е недвусмислен „маркер“ за оргазъм, като изключва аденом на хипофизата (нераков тумор), или лактация (когато жените произвеждат мляко).

„Идеята на изследването е да се види дали нейните оргазми са „истински“, което означава, че ще бъдат придружени от повишаване на пролактина след това. Няма как по желание вашият пролактин да се увеличи.



Четете още: Секс два пъти седмично пази от грип и още нещо