Как да повишим либидото си

09 септември 2011 | 16:10
41079
4
4

Понякога интимните ласки ви се струват най-неприятното нещо на света.

В комбинация с перманентно лошо настроение и липса на самочувствие, този проблем говори за ниско либидо. При много хора това смущение се появява на определен етап от живота като причините могат да бъдат както психически, така и физически.

За да неутрализираме този проблем възможно най-бързо, добре е да следваме посочените по-долу съвети.

1. Намалете алкохола – едно питие е в състояние да елиминира ежедневния стрес, да ви отпусне и да ви предразположи към сексуални занимания. Но когато се прекали с алкохола, ефектът е противоположен.

2. Доверете се на афродизиаците – консумацията на определени стимуланти е позната практика. В наши дни те се обединяват от наименованието афродизиаци и се препоръчват за по-добри сексуални преживявания. Най-препоръчваните в това отношение са апержите, които са богати на калий, калций, фосфор, както и на витамини А и Е, още стридите, бананите, шоколадът.

             

3. Забравете за цигарите – един от основните негативни ефекти от тютюнопушенето се свързва с това, че намалява притока на кръв към органите на половата система. Друг негативен ефект от употребата на цигари, отразяващ се върху либидото, се отнася до понижената издържливост и енергичност на пушачите. Ако пък партньорът е непушач, мирисът на цигари може да го отблъсне.

4. Тренирайте редовно – физическите занимания гарантират притока на достатъчното количество кръв към половите органи, освен това подобряват самочувствието, издържливостта и здравословното състояние.

5. Свалете излишните килограми – от край време се знае, че наднорменото тегло е враг на удовлетворяващия секс. Освен че повишава самочувствието и уважението към собственото тяло, отслабването гарантира бодрост, издържливост и желание за сексуална активност, пишат от zdrave.bg

Още по темата

Коментари

4 Eko
  25 ноември 2012 | 22:39 отговор
 

It's great to find an expert who can eplxian things so well

 
3 Katie
  25 ноември 2012 | 18:04 отговор
 

Haha. I woke up down today. You've chereed me up!

 
2 Viviane
  09 юни 2012 | 01:20 отговор
 

I'm grateful you made the post. It's caleerd the air for me.

 
1 OnlinePari
  10 септември 2011 | 17:26 отговор
 

Печелете по 1$ на секунда. Единственото което трябва да направите е да се регистрирате. Без да влагаш собствени средства. За повече инфо тук. -------------------- p a r i n e o b u x - f r e e - b g

 

Добави Коментар

Най-четени