Как да разбираме мъжете по-добре?

03 ноември 2022 | 13:06
32562
3
Снимки: Unsplash, Pixabay
3

Стане ли дума за живота на човека до нас, в много случаи ние просто ставаме случайни "свидетели", като слушаме какво ни говори той, без истински да го разбираме.

За да се поставиш на мястото на мъжа до теб по-добре, ти предлагаме няколко съвета, с които да експериментираш и да видиш ефекта!

мъжете

Мъжете са чувствителни, опитай се да се съобразиш с това

Истината е, че мъжете не са безчувствени или безсърдечни, а напротив - замислят се както за твоите чувства, така и често си патят от собствените си емоции. Разбира се, не би трябвало да изхождаш от собствените си емоции, а напротив - двамата ще се познавате толкова добре, че на теб ще ти е ясно кога си прекалила и наранила чувствата му и кога не. 

Лоялни са в мисленето и в действията

мъжете

Според най-новото проучаване, статистически мъжете са също толкова лоялни към партньора, колкото и жените. Затова би трябвало, съветват психолози, да мериш нещата според собствените си действия. Тоест в една връзка вие би трябвало да сте огледало един на друг - каквито граници си поставяш ти, такива ще си поставя и той.

Те харесват женствени фигури и естествени тела

Не всички мъже си падат по жени тип "манекенки", като дори повечето предпочитат естествените форми. Ето защо няма смисъл да размишляваш над това какво е искал да каже за фигурата ти, а просто по принцип да си с нагласата, че той те харесва такава, каквато си. 

мъжете

Мъжете показват, че те харесват, като ти помагат

Егото при жените е почти толкова голямо, колкото и при мъжете, ето защо много често ние отказваме помощ. В същото време, обаче, мъжете биха се радвали на това да ти помогнат във всяка ситуация, дори заедно да седнете и да решите даден проблем. Така че следващия път, в който ти потрябва съвет, обърни се към половинката си.


Четете още:

Още по темата

Коментари

3 Секси мацка ;)
  21 юли 2015 | 21:21 отговор
 

Мъжете трябва и те малко да се замислят,това че ги глезим и ги правим център на нашата вселена не значи,че и ние нямаме претенций.Те също трябва да мислят за нас и да ни разбират,както ние разбираме тях и мислим за тях.Когато даваш и ти се връща тогава всичко върви,но когато даваш и виждаш че отсреща има само претенци и изисквания(защото много от наще мъже са научени от майките си само да искат но не и да дават-не говоря за пари а за нежно отношение спрямо жена си)тогава е нормално в един момент да ти писне и да му биеш шута.За това,много е важно да има хармония.

 
2 Секси мацка ;)
  21 юли 2015 | 21:09 отговор
 

Добре де, защо все ние трябва д ги разбираме тея мъже?Значи една жена трябва да е секси,да чисти в къщи,да работи,да гледа деца,да готви добре и да знае кога да мълчи,а мъжа той какво прави?Лежи,дебелее,порка и мрънкоти?Не може ти да си 250 кг мъж с обрасъл с козина корем и гръб и да мрънкаш на 54кг си жена че не се била потдържала щото в къщи се разхождала по пенюар и това не било секси...Значи не може да имаш претенций без покритие!

 
 
Император 1
03 ноември 2022 | 14:04

С такъв идиот ти си била.... робиня и сега не реви :D

1 InternetPari
  21 юли 2015 | 11:35 отговор
 

ПЕЧЕЛЕТЕ РЕАЛНИ $$$$$$$$ДОЛАРИ. ЕДИНСТВЕНОТО КОЕТО ТРЯБВА ДА НАПРАВИТЕ Е ДА СЕ РЕГИСТРИРАТЕ (11 ТОП САЙТА). БЕЗ ДА ИНВЕСТИРАТЕ СОБСТВЕНИ СРЕДСТВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФО ТУК. ------------------------------ P A R I N E O B U X - F R E E - B G

 

Добави Коментар

Най-четени