Автор
Теодор Муховски

Как да се научите да бъдете неустоими и желани за всеки мъж

Има дами, които си остават самотни за дълго време. Те просто не знаят как да привлекат силния пол и да го накарат да лудне по тях. Но има и такива жени, които могат мигновено да омагьосат мъжа, с когото току-що са се запознали. Те могат да го накарат веднага да пожелае да се ожени за тях. Сега ще разкрием отговора на важния въпрос как да привлечете мъж, когото желаете.

За да успеете да се научите да привличате противоположния пол, трябва да разберете кои жени му допадат най-много. Мъжете са на мнение, че една от най-важните тайни на женската привлекателност е усмивката и откритостта. Когато общуват с позитивна дама, която може да започне всякакъв тип разговор, мъжете се отпускат и започват сами да я търсят.

Доста мъже следят дали жената има добри обноски, какви думи използва, дали е достатъчно учтива. Когато жената е скромна и се опитва да разреши някоя напрегната ситуация, запазвайки хладнокръвие, това действа супер мотивиращо за мъжа и той иска да е с нея. Силният пол обича самоуверените жени, които не се срамуват да бъдат себе си, но в същото време не изглеждат вулгарно.



Какво представлява чарът?

Енергията, която излъчва всеки човек, се нарича чар. Благодарение на него другите хора ни харесват и се опитват да се приближат по-близо до сърцето ни. Важен елемент за чара са усмивката, положителното мислене и добротата.

Очарованието е това, което помага на хората да оставят първото впечатление. Малко хора могат да обяснят защо хората са привлечени от очарователен човек и защо е толкова лесно за него да намери нови приятели. Все пак трябва да споменем, че не всички психолози са съгласни, че един очарователен човек е такъв в очите на всички. До известна степен чарът е субективно понятие и всеки включва в него собствените си разбирания.



По какъв начин да очаровате мъжа?

Очарованието на жената като цяло се състои от следните компоненти:

Позитивизъм

Позитивното поведение и мислене ни помага да се чувстваме уверени в себе си, следователно ставаме по-отворени и чаровни.

Липса на очаквания

Очарователните жени са тези представителки на нежния пол, които не гледат на мъжете като на потенциални партньори, чакайки моментални предложения и инициативи от тях.



Отсъствие на негативизъм

Скептичното отношение дразни околните. То е заразно и разваля настроението на всички хора. Смръщеният поглед, сбръчканите вежди, недоверието и скептицизмът не са ваш помощник, когато искате някой мъж да ви оценява.

Женствеността

Красивата походка и грацията са качества, които мъжете не пропускат. Дори и да не ви се иска, е важно винаги да сте в крак с модата и да излъчвате женственост и сексапил.

Добри обноски

Учтивостта в една жена е важен елемент, който трогва мъжкото сърце. Възпитанието е много важен елемент във всяка една връзка. Затова една жена трябва винаги да показва своята благодарност, когато е имало нужда да я изкаже.

Естественост и непринуденост

Притесненията в жената пред даден мъж трябва да останат в миналото. За да се хареса, жената трябва да е непринудена, отпусната, весела, безгрижна и просто да бъде себе си. Тя трябва да показва своята красота и чар по-често и да го кара да се чувства добре в нейната компания. Затова е важно всяка жена да се грижи за външния си вид и да не се запуска.

Спазвайки тези съвети, вие ще станете неустоими за всеки мъж и той ще поиска да прекара дните си с вас.

Четете още: Гамофобията, или как да преодолеем страха от обвързване и брак