Автор
Христина Кирилова

Как да срещнете единствения: Има цели 5 типа необвързани

Експертът по връзките Луан Уорд издаде кои са 5-те типа необвързани хора и защо е толкова важно първо да знаете отлично към коя категория спадате преди да излезете на среща.

"Типът необвързани, към който спадате, играе съществена роля във всяка една ваша връзка и преди всичко трябва да сте наясно със себе си и тогава можете да определите кой ви привлича и да откриете единствената, вечна любов", казва Уорд.

Тя е категорична, че единствено, когато откриете към коя категория принадлежите, ще можете да срещнете човек, който да бъде перфектната половинка за вас. А ето кои са типажите:

Родителят

Този тип хора търсят някого, за когото да се грижат, направо да си го кажем, те обичат да покровителстват и да бъдат като родител за половинката си. Но определено искат да получат същото отношение от отсрещната страна, в противен случай се чувстват изтощени и неоценени.

Вятърничавият

В началото всичко може да ви се струва прекрасно с такъв човек - обикновено този тип хора са забавни и с тях никога не е скучно. Отношенията обаче се объркват тотално още в първия момент, в който изгубят интерес. Най-плашещото е, че те знаят как да продължат напред по най-бързия начин. Ако вие не сте от този тип, то тогава постоянно ще се чувствате объркани в тази връзка и никога няма да знаете точно къде сте. И да - определено ще ви заболи, когато започнете да виждате, че вече не представлявате интерес за тях.

Капитанът

Независимо дали го правят умишлено, или не тези хора не изпускат контрола. Те са подчертано водещата фигура във връзките си, ръководят хода на отношенията и знаят как да постигат целите си. Обикновено Капитанът няма да допусне любовта, колкото и да е силна и изпепеляваща тя, да го отклони от важните начинания в живота. Той има такива и в кариерата и в личния си живот.

Любовният ентусиаст

На пръв поглед може да ви изглежда, че е като сбъдната мечта да бъдете във връзка с този човек. Истината е обаче, че този тип хора много често оставят половинките си с разбити сърца. Те невинаги казват какво точно им се върти в ума, което често води до объркване и проблеми.

Пазачът

Този тип хора обичат да се грижат за половинката си, да помагат, но всъщност накрая се оказва, че те самите очакват да бъдат огрижвани. Затова много често връзките им приключват, защото не са получили покровителството, което са очаквали от другия човек.

Бонус: Луан Уорд съветва още да обърнете внимание и на два типа, които много си приличат, най-вече по това, че и двата със сигурност ще разбият сърцето ви и не можете да очаквате романтично бъдеще с тях:

Играчът

Този тип хора са изключително харизматични, самоуверени и поддържат старателно външния си вид. Никой не може да им устои лесно. Много е важно да запомните и да забележите, че те обичат да се съревновават с другите и за тях е най-важна победата. С две думи - този тип е само за бройката и ще направи абсолютно всичко, за да сте поредното име в списъка му.

Вечният ерген

Обикновено тези хора са успешни, изглеждат превъзходно, не са влизали в брак или пък са разведени от далечни времена. За сметка на това обаче, имат богат опит в срещите и едва ли ще можете да чуете от тях, че са имали дълга връзка. А ако си помислите, че можете да планирате сватба с тях, те няма да ви откажат. Само че ще го оставят за неизвестен момент в бъдещето. Няма да чуете "никога", но със сигурност ще чуете "не сега". Те са необвързани по собствено желание и никога не се обвързват дългосрочно.

Четете още: Кармична връзка: 10 признака, че с половинката сте били заедно в предишен живот