Автор
Христина Кирилова

Кармична връзка: 10 признака, че с половинката сте били заедно в предишен живот

Всички сме чували, че е възможно да не живеем първи живот на тази земя и да сме "кармично свързани" с някои хора, дори с половинките си. Това означава, че с любимия си човек се познавате от много, много години назад и че всъщност запознанството ви не е била първата ви среща. А просто сте се преоткрили, след като сте били разделени в края на предишния си живот.

Понякога, уж случайните срещи, могат да бъдат просто продължение на връзката ни с някого от минало съществуване. И макар да няма как да проверите дали наистина е така, има признаци, които ще ви подскажат дали си имате работа с любов от предишен живот. Ето кои са те:

Сякаш се познавате от 100 години

Това усещане понякога идва още при запознанството ви - сякаш познавате човека от 100 години. В минали животи може да сте били приятели, врагове, роднини, любовници, съпрузи, но със сигурност сте преживели нещо важно и силно заедно. И сега се срещате отново, за да разрешите, или обратното, за да задълбочите проблемите, с които не сте могли да се справите в миналото.

Липсата на логика

Сякаш връзката ви е започнала от нищото и на пръв поглед не сте подходящи един за друг. Може да имате голяма разлика във възрастта, културата, различни възгледи за религията, за живота, навиците и хобитата. Но въпреки това отношенията ви са перфектни.

Неконтролируемо физическо привличане

Когато сте заедно, може да усещате, че температурата на тялото ви се покачва и изпитвате необяснимо силно физическо привличане към този човек. Дори губите представа за реалността и времето, трудно ви е да мислите.

Бързо развитие

Този признак е свързан със зашеметяващо бързото развитие на отношенията ви, все едно живеете в приказка.

Изпитания и трудности

Този признак може да бъде забелязан, след като връзката се задълбочи. Могат да минат дори години, след което се появят непрестанни изпитания и трудности, дори болести. В тази ситуация единият има нужда от помощта на другия и по този начин се изчиства кармата помежду им.

Борба

Усещате, че нещо постоянно пречи на любовта ви. Страдате, плачете, задавате си въпроси. Спорите, карате се. Опитвате да се разделите, но нещо все ви спира и невидима сила ви събира.

Безплодие

Понякога причините за безплодие не се свеждат единствено до медицината. Тук и кармата има роля и това може би означава, че не трябва съюзът да бъде продължен.

Сънувате се

Вие сте заедно не само наяве, но и в сънищата си. Това може да се случи дори и след раздяла.

Зависимост

Преди да срещнете този човек сте били напълно независими, но изведнъж с появата му в живота ви, започвате да усещате, че той контролира решенията ви? Да, това е знак, че двамата сте кармично свързани и все още има какво да научите един от друг.

Променяте се напълно

Срещате този човек, започвате връзка и за отрицателно време напълно променяте навиците си, външността си и като цяло всичко се преобръща. Усещате, че сами на можете да се разпознаете. И все повече започвате да приличате на родителите си.

Четете още: Сексът с жена ми е невероятен, но само когато е пила алкохол