Когато любовницата проговори: Бременна съм, а той ми е изневерявал 4 години

15 май 2023 | 14:10
3847
2
Снимки: Unsplash, Pixabay
2

Моята история може да се случи на всеки - никой не е застрахован. Бременна съм с третото ни дете, а една жена, която постоянно се бърка в живота ни, току-що ми каза, че е правила секс с партньора ми в продължение на четири години.

Тази жена се спотайва в сенките на живота ни от повече от шест години, но винаги съм я отхвърляла и съм я оприличавала само като търсачка на внимание.

бременна

Приятелят ми каза да не ѝ се доверявам на нищо, което казва, защото се знае, че тя е известна с нейните фантазии и измислици.

Но въпреки това, в последното ѝ твърдение имаше нещо, което ме разтревожи.

Аз съм на 34 години, а партньорът ми - на 35. Заедно сме от 15 години и имаме две момчета на 10 и 8 години.

бременна

Тази жена е на 29 години и за нея се знае, че има известни приятели, среща се с богати и влиятелни мъже и излиза с тях зад гърба на техните съпруги.

Преди шест години партньорът ми призна за "емоционална афера" с нея. И двамата настояваха, че между тях не е имало нищо физическо, само са си разменяли съобщения, в които са си казвали, че се обичат. Тогава това разби сърцето ми и не мислех, че нещата някога щяха да са същите.  Въпреки това избрах да остана с него. Оттогава съм го хващала няколко пъти да говори с нея (винаги по нейна подбуда, твърди той). Приятелят ми винаги е настоявал, че в това няма нищо емоционално или сексуално, а тя го е преследвала на всяка крачка. Мислех си, че сме продължили напред и очаквам с нетърпение да посрещнем бебето си, докато не чух тази бомбастична новина.

Тя каза, че той не ме обича и иска да бъде с нея. Партньорът ми отрича всичко това, като казва, че тя просто ревнува от нашето щастие.

бременна

Вече съм напълно объркана и потърсих професионална помощ. Ето какво ме посъветва психологът:

"Съжалявам, че сте в такъв смут, когато трябва да очаквате с нетърпение раждането на бебето си. За много хора емоционалната афера е много подобна на сексуалната, но с чувство на предателство и недоверие.

Звучи така, сякаш тази жена не е приела, че партньорът ви не иска да има повече нищо общо с нея и е решена да разруши бъдещето ви. Можете да преминете през това, но не хабете енергията си, за да обвинявате момичето, което се е влюбило в партньора ви.

Той е този, който ви е наранил. Той трябва да приеме, че това е негов проблем и да се поправи, да вземе мерки. И трябва да блокира номера ѝ и да прекрати всякаква комуникация, за да ви помогне да си възвърнете доверието. Ако го направи, това означава, че държи на вас и ще бъдете заедно."Четете още: Глория затвори устите на хейтърите: Показа как се е сгушила в младото си гадже

Още по темата

Коментари

2
  17 май 2023 | 16:54 отговор
 

ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ ЗАЕДНО С ФЕНТЪЗИ ИГРИТЕ В РАЗЛИЧНИ СПОРТОВЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ СПЕЙСТОВЕТЕ, А И ДА СПЕЧЕЛЕТЕ НАГРАДИ И РЕАЛНА ВЪЗМОЖНОСТ ПРОСТО ДА СЕ СЪЗТЕЗАВАТЕ С ДРУГИ ХОРА С РЕАЛНИ СПОРТИ ИГРАЧИ И ТОВА МОЖЕ ДА ВИ ДОНЕСЕ ПАРИЧНА НАГРАДА ДОКАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ КАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ САМО ОНЛАЙН ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЕТО И ГО ВЪВЕДЕТЕ В ГУГЪЛ ТЪРСАЧКАТА БЕЗ ТЯХ ВЕЧЕ СЕМЕЙСТВО НА ДНЛ ФЕНТЪЗИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ Е ПОЧТИ 5900 ФЕНТЪЗИ ЛЮБИТЕЛИ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

 
1 Кво?
  15 май 2023 | 15:08 отговор
 

Нищо не разбрах, освен че некое недоучило студентче се упражнява да списва фентъзита...

 

Добави Коментар

Най-четени