Автор
Христина Кирилова

Истинска история: Най-добрият ми приятел ми сглоби кухнята и спа с жена ми

Да, това е съвсем истинска история. От живия живот, в който се случват всякакви абсурди, особено когато става дума за любовните отношения. И понякога, знаем, най-болезнените удари получаваме от най-близктие ни хора. Ето как от сглобяването на една кухня се стига до изневяра:

"Познавам най-добрия ми приятел от университета. Години наред живеехме в една стая в общежитието и си споделяхме всичко. Но никога не съм предполагал, че един ден, след като останахме близки и след като завършихме, ще деля и съпругата си с него.

С този човек сме приятели почти 15 години, кръстник съм на детето му. Довчера бях готов на всичко за него, защото мислех, че приятелството ни е истинско и е издържало теста на времето. Дори когато жена му го напусна заради друг, бях до него. Подкрепях го, а той как ми се отблагодари - като преспа с жена ми.

Всичко започна, когато със съпругата ми решихме да си купим нова кухня и имахме нужда от помощ за сглобяването. И тогава се обадих на приятеля ми, той е много добър в ремонтите.

Разбира се, отне му няколко дни, за да завърши кухнята. Той идваше вкъщи, докато бях на работа, а жена ми работи хоум офис. Никога не съм подозирал, че между тях може да се случи нещо и затова не се притеснявах, че ще бъдат двамата вкъщи. Един ден обаче се прибрах по средата на деня за малко и чух странни шумове от спалнята.

Когато отидох да проверя какво се случва, останах без думи. Видях най-добрия си приятел и жена ми в леглото! Толкова бях шокиран, мисля че сърцето ми спря за миг.

Обяснението от съпругата ми беше, че той ѝ обърнал внимание в момент, в който аз съм бил твърде зает с работата си. Нямам представа от кога правят секс зад гърба ми, но и не искам да знам. Всъщност, не съм сигурен, че ще мога да се върна при жена си, не мога да преглътна такова предателство от двамата ми най-близки хора.", М.

Четете още: Гамофобията, или как да преодолеем страха от обвързване и брак