Мъжете, които харесват пухкави жени, са много по-добри от тези, които се влюбват в слаби

26 юни 2020 | 18:01
14427
8
Снимки: Pexels, Getty/Images
8

Определението "пухкава жена" е доста обширно. Като се започне от "леко закръглени миньончета", премине се през "момичета с едро телосложение" и се стигне до "същински снажни тигрици". Въпрос на вкус и усещане е дали мъжът, озовал се насреща на подобна дама, ще бъде привлечен от нея, или не. Според гледната точка на руската психоложка Анна Сухова обаче, оказва се, че предимно идеалните представители на силния пол могат да се влюбят в "понички". На базата на личния си опит и наблюдения тя извежда основните характеристики и качества на този тип мъже:

1. Те са уверени

Те нямат нужда да доказват нищо на никого. И са в състояние да бъдат с човека, с когото наистина се чувстват добре. Пренебрегват с лекота стандартите и правилата. И имат смелостта да направят своя личен избор, заобикаляйки общественото мнение.

2. Те са мили и толерантни

Мили са към всеки човек без значение от произход, раса, социален статус и т.н. Имат много приятели, общителни са и толерантни. Не са агресивни, с готовност изслушват и уважават мнението на другите.

Ашли Греъм

3. Те са спокойни и търпеливи

Те не критикуват себе си и хората край себе си. Позволяват си всичко, но в същото време никога не се опитват да налагат собствената си гледна точка на другите.

4. Имат страхотно чувство за хумор

Не става дума за ирония, сарказъм или нелепи шеги. Умеят да възприемат нещата по правилния начин и с прекрасна доза чувство за хумор. Изобщо, в компанията на такъв мъж никога не е скучно.

Ашли Греъм

5. Нямат комплекси в секса

Сексът за тях е просто още една възможност да се насладят на живота.

6. Не критикуват жената до себе си

Не правят никакви опити да променят любимата си. Никога не си позволяват да я критикуват за външния ѝ вид или за петното на масата, за качените килограми или за ужасния цвят на косата. Уважават нейния избор и я оставят да бъде такава, каквато е.7. Те са в хармония със себе си и околния свят

Този тип мъже умеят да пазят самообладание във всяка една напрегната ситуация както на психическо, така и на физическо ниво. Не изпадат в истерия и недоволство от новопоявилата се гънка по корема им или от няколкото качени килограма. Ако нещо не харесват в себе си, спокойно изглаждат проблема без излишни драми и стрес.

Всъщност какво обединява всички тези мъже? Ами, много простичко – разбирането им, че сама по себе си всяка жена е уникална, различна и красива. И макар понякога да понадничат в телефоните си, наслаждавайки се на изваяната осанка на някоя манекенка, те знаят, че по-прекрасна от тяхната си любима жена няма!

Ашли Греъм

Четете още: 33 въпроса, с които ще опознаете добре мъжа до себе си

Още по темата

Коментари

8
  06 юли 2020 | 02:12 отговор
 

 
7 Реалист
  28 юни 2020 | 21:43 отговор
 

Звучи като рецепта за капризно ядене а всичко е доста относително както за мъжете така и за жените.Човек не знае как ще го превърти живота .В края на краищата каквото и да имаш в къщи важното е да си пасвате защото живота не е торта а прегоряла филия с която можеш да си счупиш дори и зъб.

 
6 GOSHKO
  27 юни 2020 | 13:43 отговор
 

Не ни ги пробутвайте тия бехемоти, харесващи извънгабаритни черни фалоси, Милянче ;)

 
5
  27 юни 2020 | 11:45 отговор
 

Мисля, че повечето мъже не харесват дебели жени, може на някой да му допадат, но не е масово. Това е нормално, тъй като прекалено големите габарити говорят за здравословни проблеми. Предполагам, че това е отблъскващо на подсъзнателно ниво.

 
4
  27 юни 2020 | 11:39 отговор
 

И на всичките снимки е Ашли Греъм, която е една от малкото доста едри, но много красиви жени. Имала е късмета да има много пропорционално тяло и божествено красиво лице, обаче повечето пухкави жени съвсем не изглеждат така.

 
 
Ужас!
27 юни 2020 | 20:57

"има много пропорционално тяло", муххахаххаха! За тоя дебелак на снимките ли става дума?!? Ама, жалка свиньо, ти съвсем изкуфя от лакомията си :))))))))))

 
29 юни 2020 | 21:06

Еми да, пропорционално е. Товарът е добре разпределен, има тяло тип пясъчен часовник. Изглежда добре, което е рядко за толкова едра жена.

 
Рианка
01 юли 2020 | 14:22

Да, тя е стегната, нищо не й "виси". Добре изглежда.

3 Бай Х
  27 юни 2020 | 10:05 отговор
 

Мъжете не харесват дебели жени. Харесват жени с големи гърди, а не с големи делви като тази отгоре.

 
2 Бай Онзи
  27 юни 2020 | 08:47 отговор
 

Това, че някоя има малко по-голям диференциал не значи, че е дебела. Напр. дамата с бялата рокля. Не я споменавам по име, защото и под трите снимки пише Ашли Греъм.

 
1 Пфф
  26 юни 2020 | 19:21 отговор
 

Глупости на търкалета! Колкото и да се опитвате да зомбирате, не ви се получава! Доказано е-трима от всеки сто мъже харесва прасета! Факт! Аре грухтете сега :)))))))))))

 
 
26 юни 2020 | 20:20

От комплексите ще се побъркат тия жени :D

 
Умното прасенце
27 юни 2020 | 07:57

Прасетата са доста интелигентни животни , а в случая са доста по интелигентни и от вас, четяйки коментара ви. Зомбирани сте вие и не живеещи в реалността. :) :) :) :)

 
Бай Онзи
27 юни 2020 | 08:44

Това "е-трима" вариант на виртуална шведска тройка ли е?

Добави Коментар

Най-четени