Мъжете, които харесват пухкави жени, са много по-добри от тези, които се влюбват в слаби

Определението "пухкава жена" е доста обширно. Като се започне от "леко закръглени миньончета", премине се през "момичета с едро телосложение" и се стигне до "същински снажни тигрици". Въпрос на вкус и усещане е дали мъжът, озовал се насреща на подобна дама, ще бъде привлечен от нея, или не. Според гледната точка на руската психоложка Анна Сухова обаче, оказва се, че предимно идеалните представители на силния пол могат да се влюбят в "понички". На базата на личния си опит и наблюдения тя извежда основните характеристики и качества на този тип мъже:

1. Те са уверени

Те нямат нужда да доказват нищо на никого. И са в състояние да бъдат с човека, с когото наистина се чувстват добре. Пренебрегват с лекота стандартите и правилата. И имат смелостта да направят своя личен избор, заобикаляйки общественото мнение.

2. Те са мили и толерантни

Мили са към всеки човек без значение от произход, раса, социален статус и т.н. Имат много приятели, общителни са и толерантни. Не са агресивни, с готовност изслушват и уважават мнението на другите.


Ашли Греъм

3. Те са спокойни и търпеливи

Те не критикуват себе си и хората край себе си. Позволяват си всичко, но в същото време никога не се опитват да налагат собствената си гледна точка на другите.

4. Имат страхотно чувство за хумор

Не става дума за ирония, сарказъм или нелепи шеги. Умеят да възприемат нещата по правилния начин и с прекрасна доза чувство за хумор. Изобщо, в компанията на такъв мъж никога не е скучно.


Ашли Греъм

5. Нямат комплекси в секса

Сексът за тях е просто още една възможност да се насладят на живота.

6. Не критикуват жената до себе си

Не правят никакви опити да променят любимата си. Никога не си позволяват да я критикуват за външния ѝ вид или за петното на масата, за качените килограми или за ужасния цвят на косата. Уважават нейния избор и я оставят да бъде такава, каквато е.

7. Те са в хармония със себе си и околния свят

Този тип мъже умеят да пазят самообладание във всяка една напрегната ситуация както на психическо, така и на физическо ниво. Не изпадат в истерия и недоволство от новопоявилата се гънка по корема им или от няколкото качени килограма. Ако нещо не харесват в себе си, спокойно изглаждат проблема без излишни драми и стрес.

Всъщност какво обединява всички тези мъже? Ами, много простичко – разбирането им, че сама по себе си всяка жена е уникална, различна и красива. И макар понякога да понадничат в телефоните си, наслаждавайки се на изваяната осанка на някоя манекенка, те знаят, че по-прекрасна от тяхната си любима жена няма!

Ашли Греъм

Четете още: 33 въпроса, с които ще опознаете добре мъжа до себе си