Песента на Кайли Миноуг "Slow" беше определена за най-секси парче.

По повод Свети Валентин Асоциацията на композиторите, текстописците и музикалните издатели PRS for Music състави класация на най-секси песните, които са били пускани най-много във Великобритания през миналата година.

В класацията попада и песента на Кристина Агилера "Dirrty", която е на второ място, а на трето е "You Sexy Thing" на "Хот Чоколейт".

В топ пет попадат още песните на 50 Сент "Candy Shop" и "Lady Marmalade" на Пинк, Кристина Агилера, Мея и Лил Ким. Песента на Кайли Миноуг "Slow" е най-пускана в интернет, по радиото и по телевизията. Песента излезе през 2003 г. и беше заглавното парче от албума "Body Language", който беше приет положително от критиката. Песента оглави класациите в цял свят, включително във Великобритания, Австралия, Дания и Испания.

В класацията попадат още песните на Род Стюарт "Do Ya Think I`m Sexy", на Мадона "Like A Virgin", на Бари Уайт "Can`t Get Enough of Your Love Babe", на Бритни Спиърс "I`m a Slave 4 U" и "Sexyback" на Джъстин Тимбърлейк, съобщава БГНЕС.

"Музиката може да бъде афродизиак за хората, особено, когато те са в романтично настроение, а песента "Slow" на Кайли изглежда е уцелила точната рецепта. Аз лично предпочитам стари класики като "You Sexy Thing" на "Хот Чоколейт" или "Can`t Get Enough of Your Love Babe" на Бари Уайт, но какъвто и да е музикалният ви избор, със сигурност в класацията на PRS for Music има за всекиго по нещо", заяви председателят на асоциацията Гай Флечър.