Не мога да спра да спя с брата на приятелката си - разкъсвам се на две

26 май 2023 | 16:30
1593
3
Снимки: Unsplash, Pixabay
3

Аз съм жена, която не се срамува да си признае, че харесва жени. На 26 години съм, приятелката ми е на 27 години и сме заедно във връзка от пет години.

Аферата ми с брат ѝ, който е на 29 години, започна преди година, след като той се премести в нашия град заради нова работа и ние го поканихме да остане при нас, докато си намери друго място за живеене.

Преди това го бях срещала само няколко пъти, но винаги сме се разбирали много добре и сме си пасвали като характери. Дори не се бях замисляла за възможността, че мога да бъда привлечена от него.

През целия си живот си мислех, че си падам само по жени.

приятелки

Но тъй като приятелката ми започна да работи до късно, с нейния брат започнахме да прекарваме много време заедно и открих, че наистина се наслаждавам на компанията му.

Осъзнах, че харесваме едни и същи научнофантастични филми и слушаме сходни музикални групи. Винаги има за какво да си говорим.

Всичко се промени една вечер, когато изпихме няколко питиета, докато приятелката ми беше на работа. Не знам какво ми дойде на ум, но след много флиртове споделихме страстна целувка.

Това ме изненада напълно, но не можах да му устоя и в крайна сметка правихме умопомрачителен секс.

Още след това трябваше да му кажа, че е било грешка, но се оказах тайно омагьосана от него.

След този случай продължихме да правим секс един път на ден без никой друг да подозира. 

приятелки

Сега, една година по-късно, той се изнесе, но аз все още го виждам редовно и се измъчвам от чувство за вина.

Знам, че не е честно спрямо приятелката ми, но не мога да понеса мисълта, че ще загубя някой от двамата. Чувствам се толкова объркана. Потърсих мнението на специалист и ето какво ми сподели той:

Ако обичате приятелката си, това трябва да спре сега. Да научи, че е била предадена и от брат си, и от приятелката си, би било душевно опустошително за нея.

приятелки

Спомнете си защо сте се влюбила в нея. Струва ли си да захвърлите всичко с лека ръка? Независимо дали ще решите да останете с нея, или да се разделите, трябва да се съсредоточите върху връзката си с нея, без да се разсейвате с брат ѝ. Затова най-добре прекъснете контактите си с него, докато не изясните следващите си стъпки“.Четете още: Ще се изненадате: Сексолог разкрива 5-те критерия, по които мъжете оценяват жените на първа среща

Още по темата

Коментари

3 Сенко
  31 май 2023 | 11:25 отговор
 

В Иран щяха да те ликвидират. Това в България отдавна не е патриархат, щом жените се ебете с когото си искате без последствия, защото зад вас има армия от ченгета и адвокати. Това е анархия. Децата ви ще растат без баща, защото не можете да контролирате нагона си.

 
2
  30 май 2023 | 01:13 отговор
 

ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ ЗАЕДНО С ФЕНТЪЗИ ИГРИТЕ В РАЗЛИЧНИ СПОРТОВЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ СПЕЙСТОВЕТЕ, А И ДА СПЕЧЕЛЕТЕ НАГРАДИ И РЕАЛНА ВЪЗМОЖНОСТ ПРОСТО ДА СЕ СЪЗТЕЗАВАТЕ С ДРУГИ ХОРА С РЕАЛНИ СПОРТИ ИГРАЧИ И ТОВА МОЖЕ ДА ВИ ДОНЕСЕ ПАРИЧНА НАГРАДА ДОКАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ КАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ САМО ОНЛАЙН ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЕТО И ГО ВЪВЕДЕТЕ В ГУГЪЛ ТЪРСАЧКАТА БЕЗ ТЯХ ВЕЧЕ СЕМЕЙСТВО НА ДНЛ ФЕНТЪЗИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ Е ПОЧТИ 5900 ФЕНТЪЗИ ЛЮБИТЕЛИ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

 
1 Manolov
  27 май 2023 | 15:54 отговор
 

Земеделски и индустриален инвестиционен заем Ние сме банка, която предлага кредитни услуги за финансиране на различни ваши проекти в рамките на търговското земеделие и създаването на различни бизнеси. Предлагат се оферти от 8 000 евро до 5 000 000 евро с възможност за възстановяване на 2,5% лихва годишно. Свържете се с нас по имейл: (pacific-loan.service@outlook.fr) Чрез WhatsApp на номер: +33 745 550 314 благодаря ви, чакам да ви прочета много скоро

 

Добави Коментар

Най-четени