Обичам го, но никога няма да си простя, че разбих семейството му

11 септември 2022 | 01:05
22615
4
снимки: Unsplash
4

Любовните триъгълници съществуват, откакто свят светува и съвсем не можем да ги наречем явление, тъй като са неприлично често срещани. Вероятно и вие сте попадали в подобна ситуация, но и да не сте - със сигурност знаете, че не е никак приятно, независимо от кроя страна сте. Днес ще ви запознаем с една история, от която ще разберете, че понякога е по-добре да отстъпиш, отколкото да се бориш да имаш някой, който не може да ти бъде изцяло отдаден.

"Обичам го, той е любовта на живота ми. Заедно сме от три години и от една съм щастлива, че е готов да изостави жена си, но от друга не мога да си простя, че разбих семейството му. 

жена

Запознахме се в училището на децата ни. И двамата имаме дъщери, които учат в един клас. Аз отдавна съм разделена с бащата на моето дете, докато той все още живее със съпругата си. И всичко между тях сякаш изглеждаше наред, но когато децата ни се сближиха, забелязах, че нищо не е такова, каквото си представях, че е.

Един ден дъщерите ни се засякоха на детска площадка в парка и той беше сам с неговата, а аз с моята. Докато момичетата ни си играеха, ние се заговорихме и изведнъж сякаш прехвърчаша искри помежду ни. Химията беше толкова силно, че нямаше как да я пренебрегна. Очевидно и той, тъй като когато се разделяхме, ме покани да излезем на по питие. Знаех, че не е правилно, но наистина усещах невероятно привличане към него и се съгласих. 

Излязохме, поговорихме се, прекарахме си страхотно. След това се видяхме още веднъж в моя апартамент и той прекара нощта при мен. Правихме най-хубавия секс в живота ми и от този момент всеки петък е нашият ден. 

жена, мъж

Съпругата му винаги се събираше с нейни приятелки у тях точно в петък и не искаше той да се върти наоколо. Беше перфектното време само за нас двамата. В продължение на месеци аз все го питах кога ще напусне жена си, защото толкова много искам да бъдем заедно. Той споделя, че има същото желание и преди няколко седмици ми разкри, че вече е готов да се изнесе от жилището им и да бъде с мен.

Бях толкова щастлива, че най-накрая ще настъпи нашият миг, докато един ден не срещнах дъщеря му в училище... Тя беше толкова тъжна, плачеше неутешимо. Когато я попитах защо, тя ми отговори, че се страхува, че родителите ѝ може би ще се разделят, защото не спират да се карат...

Сърцето ми се сви. Толкова много исках той да остави съпругата си, за да бъде с мен. Толкова много пъти го убеждавах и го подтиквах да го направи, а сега виждам, че раздялата им е най-големият страх на това дете. Обичам този мъж, но никога няма да си простя, че разбих семейството му.", М. 


Четете още: Страст под чаршафите след 10 години заедно? Възможно е!

Още по темата

Коментари

4 Мъж
  15 септември 2022 | 14:53 отговор
 

Лоша кучка си ,намери с друг разведен.Дано Господ да те накаже ,че раздели семейството заради един секс.

 
3 Мъж
  15 септември 2022 | 14:53 отговор
 

Лоша кучка си ,намери с друг разведен.Дано Господ да те накаже ,че раздели семейството заради един секс.

 
2 А ако
  15 септември 2022 | 08:22 отговор
 

свекървата тормози снаха си, ще си плати ли?

 
1 Бабината ти
  12 септември 2022 | 01:03 отговор
 

Да...точно по тоя начин моята бивша снаха разби и нейното и друго семейство в което детето страда не спира да плаче да не говоря за моите внуци ученици които са толкова стресирани,че като ги видя ,аз не спирам да плача.Та на бившата ми снаха ще и кажа само едно не може да гради щастие върху чуждото нещастие,рано или късно ще си платиш за всичко ,което ни причини.

 

Добави Коментар

Най-четени