Пет начина да елиминирате съперничката си

01 март 2011 | 15:26
20967
16
16

На никого не му е приятно да бъде притиснат в ъгъла. Особено ако става въпрос за ъгъла на любовния триъгълник.

Вашите сълзи и обвинения в невярност няма да променят нищо. По-добре действайте по-смело и “изтласкайте” съперничката от територията си.

Тази ситуация може да се случи в живота на всяка една жена. Някой “прекрасен” ден може да разберете, че вече имате конкурентка. Какво да направите? Да останете с мъжа, който ви е предал и да се правите, че нищо не е станало? Или да си спомните всичко, което ви е свързвало някога… и да го напуснете, затръшвайки вратата?

Първо не забравяйте, че всички решения трябва да се взимат на трезва глава. Освен това имате предимство пред конкурентката – познавате по-добре партньора си, знаете навиците му, неговите недостатъци и преимущества. Възползвайте се от тези знания.

Метод за авантюристки – дискредитирайте съперничката

Тази тактика е подходяща за по-смели и решителни момичета. Ще трябва да бъдете едновременно детектив и актриса. Не забравяйте, че мъжът ви не трябва да се досеща дори, че знаете за изневерите му. Вашата задача е да дискредитирате конкурентката. Ето как става това:Смехът е най-доброто оръжие

Опитайте се да осмеете новата тръпка на партньора си. За целта разбира се трябва да се “въоръжите”. Преди да започнете войната, съберете възможно най-много информация за съперничката си – семейното и социалното й положение, възрастта й, размера на заплатата й, дори номерът обувки, който носи.

Как да получите тази информация ли? Например, ако мъжът ви започва често да се задържа по-дълго на работа, най-вероятно новата му страст е негова колежка. Освен това мъжете често се връщат към бившите си любовници – поговорете си откровено с общите ви приятели, може да узнаете много неща. Чак след като съберете цялата необходима информация, можете да обявите атака.

Не се притеснявайте да удряте “под кръста”, изкарайте всички слаби страни на съперничката си на показ. Постарайте се обаче при това да не демонстрирате лично отношение. Можете например да осмеете начина й на обличане, но най-добре не коментирайте нея самата, нека той сам се досети. А на конкурентката трябва да покажете недвусмислено, че няма да допуснете чужди жени на своя територия.

Минуси: В някои случаи тази тактика може да даде точно обратен на очаквания резултат. Веднага щом конкурентката “отпадне”, може да изгубите интерес към партньора си. Може да решите, че толкова лекомислен мъж не си заслужава усилията.

Метод за дипломатки – сприятелете се със съперничката

Тази стратегия е изключително подходяща за жени, които добре се ориентират в хората и умеят да общуват. При това не забравяйте нито за миг, че водите двойна игра, както с нея, така и с него. Веднага щом спечелите доверието на новата му страст, можете смело да действате.Игра на “приятелки”

Ако успеете да се сближите с конкурентката, ще можете да контролирате постъпките й. Тази стратегия има редица предимства. Конкурентката винаги ще ви е пред очите, освен това ще имате информация за по-нататъшните й планове. Например ако тя е активна личност, вие също трябва да се подготвите за война.

Не забравяйте също така, че съперничката също може да се опита да ви манипулира, като стане приятелка на семейството. Ако пък новата тръпка на партньора ви е спокойно и тихо момиче, имате шанс тя самата да отстъпи, щом проумее, че не е хубаво да пипа чужда “собственост”. Важно е партньорът ви да разбере за приятелските ви отношения. Той със сигурност първоначално ще се уплаши. Така ще му е много по-трудно да ви лъже и той най-вероятно сам ще реши да прекъсне тази връзка.

Минуси: В някои случаи между вас и конкурентката може да се заформи истинско приятелство. Тогава ще трябва да се разделите с партньора си. За сметка на това ще имате още един близък човек в лицето на бившата си съперничка.

Метод за феминистки – позволете си авантюра

Ако всичко в живота си сте постигнали сами, а изневярата на любимия накърнява силно самолюбието ви, тази тактика е за вас. Опитайте се да пробудите собственическото чувство у партньора си. Ревността е заложена у хората от самата природа и ще ви помогне в тази задача.

Вместо война – ревност

Накарайте партньора ви да ви ревнува. Ревността е бързодействащо и силно средство. Ще е чудесно ако новият ви обожател превъзхожда по някакъв начин постоянния партньор. Резултатът ще стане очевиден много скоро - конкурентката ви ще изчезне яко дим, а любимият ви ще се хвърли настървено да ви завоюва отново. Само че гледайте да не прекалявате – не бива да има реални доказателства за връзката ви с новия партньор, само смътни догадки.

Минуси: Ако партньорът ви е твърде избухлив и ревнив, животът ви занапред може да се превърне в кошмар. За сметка на това със сигурност няма да скучаете…Метод за влюбени, но обидени – започнете от себе си

Една народна мъдрост гласи, че ако “искаш да промениш света, започни от себе си”. Дали не е време да последвате този съвет? Ако мъжът ви е решил да си потърси приключения при друга, може причината за това да се корени именно във вас. Дали не сте го разглезили прекалено?

Сменете алтруизма с егоизъм

Ще трябва да се научите да мислите и за себе си и за собствените си желания. Не забравяйте най-важното правило – хората се държат с нас така, както ние се отнасяме към себе си. Това важи и за мъжете. Не се “губете” в партньора си, иначе на него просто ще му стане скучно с вас и ще си потърси друга. Живейте ярко, наситено, грижете се за собственото си развитие. И в никакъв случай не допускайте мъжът ви да си мисли, че му принадлежите изцяло. Той ще трябва да ви завоюва отново и отново. Тогава няма да има нито време, нито сили да се занимава с други жени.

 

Още по темата

Коментари

16 Любовницата
  14 юни 2011 | 21:48 отговор
 

Дискредитирах жена му...сега не му прави никакав проблем за нас :)))

 
15 best
  07 март 2011 | 16:46 отговор
 

изневерява... тегля му една майна и да заминава където ще ....

 
14 :)
  07 март 2011 | 14:22 отговор
 

Вярно е че всички обичаме но също така е вярно и че най-много нараняваме тези които най-много обичаме замислете се :)

 
13 >>>>>>> до 20:17 от Силни думи- ама на думи... ;)
  03 март 2011 | 12:23 отговор
 

Ти 4етеш ли внимателно какво пиша? 4е не смятам,4е само той е виновен,това зна4и,4е и той и другата имат вина,а не само 4уждата жена както ти разбираш.И по принцип мъжът по лесно може да бъде изкушен от сексапилна жена и това не зна4и,4е и жените не изневеряват.Има ситуации в които дори да оби4аш истински в момент на слабост можеш да изневериш.А и мисля така,защото съм минала по такъв път.Един 4овек може само да си говори как би реагирал в дадена ситуация,но като му дойде до главата мисли по друг на4ин.И както е въпрос на време кога ще изневери мъжа,това се отнася и за жената.

 
12 :/
  03 март 2011 | 11:57 отговор
 

И стига с това той е мъж тя е жена ВСИЧКИ СМЕ ХОРА и знаем кое е редно и кое не! Всички обичаме а когато обичаме не нараняваме! (защото нещо ни сърби но не сме сигурни какво)

 
11 АБЕ ДА БЕ
  03 март 2011 | 11:56 отговор
 

Не всеки мъж изневерява...това е тъпо мислене,така се примиряваме,че мъжете са помияри и ще му прощаваме защото ВИДИШ ЛИ той е мъж :/ МН ЗЛЕ! На светът хората могат да имат 1 майка,1баща 1 съпруг-като се замислиш под думата семейство това са най-тясно свързаните хора към него.Пък и хайде стига с това "такава е природата"защото при животните може въпреки,че страшно мн животни са моногамни :/ Да се върнем към въпроса...ако мъжът те обича той не че няма да иска(включително,че няма да иска)а и няма да има желание да го направи защото по този начин знае,че те предава.Ако те обича истински никога не би те наранил

 
10 Силни думи- ама на думи... ;)
  02 март 2011 | 21:27 отговор
 

За това говорех, когато сте наранени, не сте склонни да погледнете под повърхността... Защо винаги търсим извинение и оправдание за мъжете?! Какво значи: "Мисли с долната си глава"?! А какво да яде, с коя глава го мисли? И ако има жена, която му се бута, то той като съзнателен човек не може ли да каже- НЕ! И ако не може да откаже на 5 жени, то 5-те жени са виновни, само той не, така ли? Ако мислите по този начин, няма да ви е лесно, защото ВСЕКИ мъж изнверява, просто е въпрос на време кога ще го направи...

 
9 >>>>>>> до 20:17 от Силни думи- ама на думи... ;)
  02 март 2011 | 12:20 отговор
 

Не смятам,4е само мъжа носи вина,защото другата като знае,4е той е обвързан каква работа има тя с него?!Има жени,които наро4но се набъркват в семейства,а мъжа като мисли с долната си глава много по лесно се изкушава.А във връзка със статията ми е 4удно как като имаш 4увства да се "сприятелиш"с въпросната жена,след като си наранен и предаден?

 
8 Антони
  02 март 2011 | 01:57 отговор
 

Абе, 1, като си падаш толкова по природата, колко от животните в природата са моногамни? Май се броят на пръстите на едната ръка. Да те светна: мъжът е устроен да опложда много жени, а жената да износва неговите деца. Така харесва ли ти? Но тъй като сме човешки същества и имаме разум, не можем да се осланяме само на природата. Откакто съществуваме като род, ние вървим срещу нея. Хайде със здраве и дано не срещна някоя като тебе!

 
7 Антони
  02 март 2011 | 01:45 отговор
 

Абе, 1, като си падаш толкова по природата, колко от животните в природата са моногамни? Май се броят на пръстите на едната ръка. Да те светна: мъжът е устроен да опложда много жени, а жената да износва неговите деца. Така харесва ли ти? Но тъй като сме човешки същества и имаме разум, не можем да се осланяме само на природата. Откакто съществуваме като род, ние вървим срещу нея. Хайде със здраве и дано не срещна някоя като тебе!

 

Добави Коментар

Най-четени