Пике показа новата си любима – жената, която вбеси Шакира

26 януари 2023 | 12:05
19820
3
Снимки: Getty/Images, Instagram
3

Бившият съпруг на Шакира - Жерар Пике, показа новата жена до себе си в социалните мрежи.

35-годишният футболист публикува селфи, на което той и 23-годишната Клара Чия Марти позират един до друг и изглеждат доста влюбени. 

Това се случва само седем месеца след като Пике и Шакира сложиха край на връзката си, продължила повече от 10 години. 

Двамата се срещат за първи път на снимките на клип на певицата през 2010 г. Искрите на страстта мълниеносно пламват между тях и двамата заживяват под един покрив. 

Плод на любовта между Шакира и Пике са две момчета - 10-годишния Милан и 7-годишния Саша. Борбата за попечителството над децата стана повод за скандали в медиите през месеците след раздялата им.

Междувременно Шакира посвети песен на Пике, в която осмива вече бившия си любим. Парчето набра изключително голяма популярност в ТикТок. 

"Прекалено добра съм за теб, затова си намери такава, с която сте еднакви", гласи част от текста на песента. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BZRP (@bizarrap)

Четете още: Шакира и Пике се събраха: забравиха ли различията?


Още по темата

Коментари

3 Този
  07 февруари 2023 | 08:21 отговор
 

е грозен лигльо, тя ще се съвземе, защото е силна.

 
2 К
  27 януари 2023 | 12:40 отговор
 

Пике си е боклук, ама и Шакира не остава по-долна с тази песен. Горките им деца, да гледат как майка им и баща им се плюят един по друг. И аз съм дете на разведени родители заради афера, ама никога не съм наблюдавала неуважение или обидно поведение от родителите ми един към друг. Всичко е в зрелостта на хората!

 
1 ....
  26 януари 2023 | 16:19 отговор
 

Всяка любов рано или късно умира, хората остават заедно - заради децата, заради какво ще кажат хората, по навик, по финансови причини... В случая, той може да си позволи да напусне Шакира, а тя трябва да го изпрати по живо по здраво, съхранявайки достойнството си.

 
 
hehe
26 януари 2023 | 17:30

в случая въпросът не е, че просто ѝ е изневерил, а че го е правил в продължение на повече от година и най-лошото - водел е новата в дома им, докато тя не е била там. Както казваш - може да си позволи да напусне Шакира - тогава защо не го е направил, а е подържал паралелна връзка? Боклук си е отвсякъде.

Добави Коментар

Най-четени