С любовника ми правим невероятен секс, но той никога няма да напусне жена си

Любовта не пита, особено когато изпитваме чувства към когото не трябва. Всички сме попадали в ситуации, с които ни е било трудно да се справим и сме попадали в т.нар. "любовен триъгълник". Днешната ни история е за една млада жена, която дава всичко, за да бъде с мъжа, когото обича от цели две години, но уви - между тях стои половинката му. Вижте какъв съвет дава и експерт по връзките за изход от това така болезнено положение.

"От две години се срещам с мъж, в когото съм лудо влюбена. Сексът е страхотен, макар и да не се виждаме често. Но всеки път, когато имаме възможност да сме заедно, сякаш никога не сме се разделяли и нямаме търпение да се прегърнем.

Той е прекрасен и ме кара да се чувствам жена. Винаги когато съм с него, се усещам някак свободна и жива, никой досега не ме е карал да се чувствам по този начин, но има един огромен проблем - той е в капана на връзката си. Много пъти ми е споделял, че вече не обича приятелката си и мечтае да я напусне, за да бъдем заедно. Тя обаче е твърде привързана към него и той се страхува как ще ѝ понесе раздялата. По думите му отношенията им не са никак розови и дори не правят секс от поне една година.

Признава ми, че ме обича и има огромното желание да бъдем заедно. Не спира да ми обещава, че ще се освободи от приятелката си, но това така и не се случва вече 2 години. Въпреки това си правим общи планове, той дори иска да се оженим и да имаме деца.

Приятелите ми ми казват, че съм твърде глупава и наивна да го чакам, защото той вероятно никога няма да я напусне и просто ме използва. Истината е, че много мъже ме канят на срещи, но аз все отказвам, защото мисля само за него. Никой не ме привлича толкова като мъж и няма неговото чувство за хумор. Нито един мъж не е успял да привлече вниманието ми за тези 2 години, в които се срещам с него, а той нито за миг не ме е накарал да се почувствам използвана.

За мен е единственият, а мисълта, че не можем да сме заедно, просто ме убива. Какво да направя?", Ива.

Съветът на експерта:

Знаеш, че този човек няма как да се обвърже с теб, преди да е приключил връзката си. Той не е майка на приятелката си и не би трябвало да е до такава степен уплашен да я изостави. Сигурна ли си, че просто не му е удобно да има и двете ви? Ако той наистина не може да прекрати отношенията си с нея, тогава ти ще загубиш още много време в очакване на нещо, което може и да не се случи.

А колкото повече време минава, толкова по-болезнено ще става за теб. Най-сигурният начин да провериш дали наистина има сериозни намерения към теб, е да му поставиш срок, в който да приключи връзката си и да започнете да градите заедно бъдещето си. Ако той не се справи, ще трябва да потърсиш друг мъж, колкото и да ти е трудно, защото заслужаваш да получиш онова, за което мечтаеш - семейство и щастлива любов.

Четете още: Изневерявате насън? Ето какво означава това...