Тайланд е страна, известна не само с пословичния си секс туризъм, но и с неустоимия сексуален чар и умения за съблазняване, с които само тайландските жени могат да се похвалят.

Къде всъщност се крие разковничето и с какво тези фини дами от далечния Изток превъзхождат жените от западния свят, нека да видим сега:

Смирение и влюбен поглед

Сексуалната сила на тайландките се крие както в тяхната култура, която ги учи на особено отношение към света около тях, така и в някои техники и практики, на които те биват посвещавани още при навлизането в пубертета. Докато средно статистическата жена посреща половинката обикновено с крясъци и злобни погледи например, тайландските жени могат да накарат всеки мъж да се влюби в тях само с един поглед, изпълнен с обожание. Още от малки те знаят, че мъжете са техни защитници от злото и заслужават достойна отплата за това. Ето защо тайландката се отнася към партньора си с изключителен респект, внимание и уважение. Погледът ѝ винаги е изпълнен с нежност и любов.


Всеки малък детайл заслужава внимание

Дори и най-малкия детайл от външността на мъжа трябва да предизвиква в теб истинска любов. Важното е да я демонстрираш пред него. Дали това ще бъде петата, шията или клепача на окото му, няма значение. Важно е по време на сексуалния акт да се спреш на него и да му отдадеш заслужено внимание.

Еротичният масаж

Младите момичета в Тайланд започват да чиракуват още от 13-годишни, за да се изучат на тънкостите в занаята. По време на еротичния масаж те стимулират множество ерогенни зони, а преживелите подобна наслада твърдят, че биха го направили поне още хиляда пъти. Тайландските изкусителки използват освен ръцете си, краката, а дори и миглите си, за да доставят удоволствие на клиента, като едновременно с това го обтриват с етерични масла. За целта те натриват ръцете си с благовонни или етерични масла, което освен че улеснява движенето на ръцете им по кожата на партньора, действа възбуждащо върху мъжките сетива с уханието си. Тайландките разтиват хубаво ръцете си една в друга и ги затоплят, защото няма нищо по-малко еротично от студените ръце.

Визуалният ефект

От особено значение в тайландската любов е визуалният ефект. Огледало отстрани на леглото или на тавана ще подсилив възбудата и у двамата. Гледката от това как съблазнително втриваш масажно масло по тялото му, направо ще го изпрати в космоса.

Силата на едно перце

Голям ефект на възбуда ще постигнете, ако помолите партньора да затвори очи, а вие започнете да галите цялото му тяло с перце или друг приятен за допир предмет. Тайландките обожават този метод на сексуална възбуда, която кара партньора им да пулсира от наслада под фините милувки само на едно перце. Задържайте по-дълго време перцето на ерогенните зони, като например вътрешната част на лакътя, бедрата или на сгъвката на коляното.

Влагалищните мускули


Тайландските жени могат да се похвалят и с изключително добре тренираните си влагалищни мускули, което ги прави способни на неподозирани неща. Те са толкова стегнати, че превръщат тайландките в истински секс богини, на чиито способности в леглото всяка западна жена само може да завижда.

Четете още: Как да го съблазним: 6 урока от гейшите