Сексът с жена ми е невероятен, но само когато е пила алкохол

25 февруари 2023 | 15:08
7943
1
Снимки: Unsplash, Pixabay
1

Със съпругата ми правим страхотен секс - в леглото, в колата, на кухненската маса. Години наред съм се смятал за голям късметлия, защото тя е напълно без задръжки.

Но напоследък забелязвам, че се интересува от любовта само когато е пийнала. А сега най-накрая разбрах тъмната и обезпокоителна причина за това.
Защо реших да потърся професионално мнение от психолог. Ето моята история:
Женени сме от осем години. Аз съм на 40 години, а съпругата ми е на 38. Все още се наслаждавам на секса, когато тя е готова за него, но започна да ме притеснява, че тя не се интересува от това, освен ако не е под някакво влияние.

секс

Не искам сексуалният ни живот да зависи от алкохола.

Питал съм я дали ме намира за непривлекателен или има някакъв друг проблем, за който не знам, но тя настоява, че все още ме смята за прекрасен.
Когато е пияна, изглежда напълно спокойна за себе си във физическо отношение и уверена в тялото си, което е толкова невероятно възбуждащо.

Настроени сме приключенски и изпробваме всякакви методи, за да задоволим страстта си. Понякога тя обича да ми завързва очите, но го прави, само когато е пияна. В трезво състояние е направо фригидна.

Ако ѝ купя луксозно и еротично бельо, приготвя хубава храна или направя нещо друго, с които да я изненадам, ако не е пила, започват оправданията, че не е в настроение за ласки.

Най-честите ѝ измъквания са от типа „Твърде уморена съм, прекалено стресирана съм, боли ме глава“. 

секс

Аз обаче подозирам, че има нещо неразкрито, което не знам.
След моите настойчиви опити за разговор тя най-после призна, че е била малтретирана от чичо си между шест и единадесетгодишна възраст.

Ужасен съм да го чуя, защото тя никога не е казвала на никого за това.

Обичам я и не знам как да ѝ помогна. Идеите ми се изчерпват.

Какво да направя? Разбирам, че сексуалният живот на женените двойки се забавя и се случва по-рядко от преди , но тук вече има основателна причина за нейното въздържане.

секс

Какво отговори психолога:

„Сигурна съм, че разбирате защо ѝ е трудно да говори за насилието, но има организации, които могат да помогнат да го преодолее.

Пиенето може да е единственият начин, по който тя може да разграничи секса от насилието, което е преживяла.

Възможно е да не посмее да си признае за чичо си публично, но ако той все още контактува с деца, тя може и да се разубеди и да го направи.

Кажете ѝ колко много я обичате.

Опитайте се да я успокоите, че като получи вашата подкрепа, ще може да продължи напред в живота си.
Намерете начин да я избавите от тази травма, а ако не можете, посетете групов сеанс.Четете още: Хванах жена си под одеялото със съседа, а тя отрече да ми е изневерила

Още по темата

Коментари

1
  28 февруари 2023 | 22:20 отговор
 

ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ ЗАЕДНО С ФЕНТЪЗИ ИГРИТЕ В РАЗЛИЧНИ СПОРТОВЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ СПЕЙСТОВЕТЕ, А И ДА СПЕЧЕЛЕТЕ НАГРАДИ И РЕАЛНА ВЪЗМОЖНОСТ ПРОСТО ДА СЕ СЪЗТЕЗАВАТЕ С ДРУГИ ХОРА С РЕАЛНИ СПОРТИ ИГРАЧИ И ТОВА МОЖЕ ДА ВИ ДОНЕСЕ ПАРИЧНА НАГРАДА ДОКАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ КАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ САМО ОНЛАЙН ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЕТО И ГО ВЪВЕДЕТЕ В ГУГЪЛ ТЪРСАЧКАТА БЕЗ ТЯХ ВЕЧЕ СЕМЕЙСТВО НА ДНЛ ФЕНТЪЗИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ Е ПОЧТИ 4500 ФЕНТЪЗИ ЛЮБИТЕЛИ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

 

Добави Коментар

Най-четени