Спах със сестрата на годеницата ми, всичко е загубено!

04 май 2022 | 16:10
4670
6
снимки: Pexels
6

Може ли една щастлива любов, продължила години, да се срине само за няколко секунди? Да, определено може. Особено когато разбереш, че половинката ти, в чиято вярност си бил сигурен досега, всъщност те е предала. При това жестоко. При това го е направила с друг човек, когото обичаш не по-малко. Днешната ни история е за едно двойно предателство и дали любовта може да заживее нов живот след него:

"Аз съм мъж на 29 г., а годеницата ми е само една година по-млада от мен. Заедно сме от години и се обичахме много, сгодихме се миналата Коледа. Тя е прекрасна - толкова нежна, красива, мила, грижовна и умна. Винаги съм я възприемал като перфектната жена и това беше причината да ѝ предложа да стане моя съпруга. И така чух нейното "Да", когато паднах пред нея на едно коляно с пръстен в ръка и всичко беше просто вълшебно. Знаех, че ще се оженя за най-страхотната жена, но в следващите месеци започнах да усещам изненадващо силно привличено към по-голямата ѝ сестра...

жена

Тя също е много красива, необвързана и дори бих казал, че е повече мой тип. И така една вечер се засякохме в един бар. Аз бях с приятели, тя дойде сама. Отделихме се, заговорихме се, изпихме няколко питиета, потанцувахме. Тя се държеше доста провокативно и ме гледаше право в очите с нескрита похотливост. Знаех, че всеки момент ще се целунем и просто се случи.

Без никакво колебание си тръгнахме заедно, хванахме си такси и отидохме у тях. Толкова бяхме възбудени, нямаше никакъв шанс да се спрем. Пристигнахме и веднага се отправихме към спалнята.

Сексът беше невероятен! Всичко беше толкова страстно, отдавна не бях усещал толкова силна тръпка. Но на следващия ден, когато се събудих до нея, в нейното легло се почувствах ужасно. Бях изпълнен с вина и това ме накара да си тръгна веднага. 

жена, мъж

Няколко часа по-късно ѝ се обадих и я помолих да запази случилото се в тайна, но тя ми отвърне единствено "Прекалено късно". Оказа се, че неин приятел ни е видял и е казал, на годеницата ми, че ни е видял заедно. Тогава тя се обадила на сестра си и е научила всичко, което се е случило онази вечер. В пристъп на паника я потърсих, умолявах я за прошка, но тя беше категорична. След няколко месеца щяхме да се оженим, но уви - тя отмени сватбата. Всичко е забуено", В. 

Четете още: Вижте как новата любима на Сашо Кадиев го поздрави за рождения му ден

 


Още по темата

Коментари

6 Иван
  06 май 2022 | 13:54 отговор
 

Все едно е, брато. За която и от двете да се ожениш, после ще съжаляваш.

 
5 фен(бивш)
  05 май 2022 | 19:34 отговор
 

Не панимаю,ЩО СЕ ЖАЛВАШЧУКА И ДВЕТЕ,НАЛИ.КОЕ МУ Е ЛОШОТО!НЕ СЕ ПРАВИ НА МОРАЛИСТ.КАТО МИСЛИШ,с,,долната глава'',НО СИ СИ КРЪСТА.

 
4
  05 май 2022 | 10:46 отговор
 

Това май се случва доста често, така като гледам. Май затова е по-добре ако имате сестра или брат, преди да сте завели нещата до леглото, представете човека на семейството и така ако по случайност се харесат повече с брат ви или сестра ви, все още има време за размяна, без после да се случват неловки ситуации.

 
3
  04 май 2022 | 20:45 отговор
 

Кой ги измисля тия чикиджийски фантазии? Някои скапан чикиджия сигурно ...

 
2 Иван
  04 май 2022 | 19:49 отговор
 

Нема що, трагедия велика! :)))

 
1 Рианка
  04 май 2022 | 16:40 отговор
 

Ами ожени се за другата, като е твой тип.

 

Добави Коментар