Може ли една щастлива любов, продължила години, да се срине само за няколко секунди? Да, определено може. Особено когато разбереш, че половинката ти, в чиято вярност си бил сигурен досега, всъщност те е предала. При това жестоко. При това го е направила с друг човек, когото обичаш не по-малко. Днешната ни история е за едно двойно предателство и дали любовта може да заживее нов живот след него:

"Аз съм мъж на 29 г., а годеницата ми е само една година по-млада от мен. Заедно сме от години и се обичахме много, сгодихме се миналата Коледа. Тя е прекрасна - толкова нежна, красива, мила, грижовна и умна. Винаги съм я възприемал като перфектната жена и това беше причината да ѝ предложа да стане моя съпруга. И така чух нейното "Да", когато паднах пред нея на едно коляно с пръстен в ръка и всичко беше просто вълшебно. Знаех, че ще се оженя за най-страхотната жена, но в следващите месеци започнах да усещам изненадващо силно привличено към по-голямата ѝ сестра...

Тя също е много красива, необвързана и дори бих казал, че е повече мой тип. И така една вечер се засякохме в един бар. Аз бях с приятели, тя дойде сама. Отделихме се, заговорихме се, изпихме няколко питиета, потанцувахме. Тя се държеше доста провокативно и ме гледаше право в очите с нескрита похотливост. Знаех, че всеки момент ще се целунем и просто се случи.

Без никакво колебание си тръгнахме заедно, хванахме си такси и отидохме у тях. Толкова бяхме възбудени, нямаше никакъв шанс да се спрем. Пристигнахме и веднага се отправихме към спалнята.

Сексът беше невероятен! Всичко беше толкова страстно, отдавна не бях усещал толкова силна тръпка. Но на следващия ден, когато се събудих до нея, в нейното легло се почувствах ужасно. Бях изпълнен с вина и това ме накара да си тръгна веднага.

Няколко часа по-късно ѝ се обадих и я помолих да запази случилото се в тайна, но тя ми отвърне единствено "Прекалено късно". Оказа се, че неин приятел ни е видял и е казал, на годеницата ми, че ни е видял заедно. Тогава тя се обадила на сестра си и е научила всичко, което се е случило онази вечер. В пристъп на паника я потърсих, умолявах я за прошка, но тя беше категорична. След няколко месеца щяхме да се оженим, но уви - тя отмени сватбата. Всичко е забуено", В.

Четете още: Вижте как новата любима на Сашо Кадиев го поздрави за рождения му ден