Страда ли Алекс Родригес за Джей Ло и как лекува болката си от връзката ѝ с Бен Афлек

Дженифър Лопес и Алекс Родригес изглеждаха перфектната двойка, но ето, че и техният романс свърши, доказвайки, че зад видимия блясък понякога се крият тъга, разочарование и сълзи.

Както вече знаем, двамата сложиха край на връзката си заради "слабите ангели" на Родригес и забежките му по други жени и сега знойната латинодива отново е в обятията на старата си нова любов – актьора Бен Афлек. Самите те изобщо не пазят в тайна възродената си любов, като споделят снимки в социалните мрежи и разменят страстни целувки на обществени места, без да се крият от полезрението на папараци.

View post on Instagram
 


Как обаче се чувства след всичко това изоставеният бивш годеник на певицата? Според източници на Hollywood Life екс-бейзболистът прави всичко възможно, за да избегне среща с новата двойка. Каквито и да са били причините за раздялата им, спортистът със сигурност трудно приема разгорялата се с нова сила страст между Лопес и Афлек.

View post on Instagram
 


„Алекс се затрупва с работа и се опитва да финализира сделката си за закупуване на Minnesota Timberwolves. За щастие това му помага да не мисли толкова за раздялата с Дженифър, но това, че Лопес демонстрира така открито връзката си с Бен е все пак малко грубо, защото чувствата на Алекс към нея все още са силни“, казва източник, близък до бившия играч на New York Yankees.

View post on Instagram
 


„Той е добре, наясно е с всичко около Дженифър и Бен, но се опитва да стои далеч от това, доколкото е възможно“, продължава той. От друга страна обаче публичното демонстриране на чувства в Маями, където двойката се намира сега, неволно помага на Алекс по-лесно да продължи напред“, допълва още източникът.

По думите му, за да не мисли за Лопес, към момента Родригес е съсредоточил изцяло вниманието си към двете си дъщери и работата си.

View post on Instagram
 

Четете още: Заедно са! Бен Афлек наистина целуна Джей Ло пред всички (снимка)