Автор
Христина Кирилова

Съпругът ми: Предпочитам да си платя за секс, отколкото да си легна с теб

Стана ли ви едно такова тягостно от заглавието? Ядосахте ли се? Колкото и невероятно да звучи, да има толкова нахални жени на тази планета, които са готови да се обърнат срещу жената, дала всичко за тях. И дори са готови да преброят купчинка пари, за да получат ласки от някоя непозната, млада жена, отколкото да обсипят със страст и любов тазик, на която са се врекли във вечна вярност. Ето я днешната ни история:

"Със съпруга ми сме заедно от 8 години, но до момента нямаме деца. След това, което научих и чух от него, разбирам че е прекрасно, че не съм родила деца от него. В началото сексът беше страхотен, правехме го редовно и нямахме никакви проблеми в леглото. Всичко беше идеално, не съм се чувствала незадоволена, той също.

Но след като се оженихме, всичко се промени. Той все по-рядко имаше желание за секс, което определено не ми харесваше, но с времето приех, че просто вече няма толкова много енергия да бъдем интимни. Мислех, че рядкото желание за секс е просто част от него и въпреки че вече не се чувствах задоволена, го приех. Никога не съм правила проблем от това. Докато един ден не открих една доста съмнителна касова бележка в джоба на ризата му...

Беше от скъп ресторант, в който никога не сме били заедно. Стори ми се много странно, защото точно на датата, от която е бележката, той ми се беше обадил, за да ме предупреди, че ще бъде до късно на работя и да него чакам за вечеря. Когато върнах лентата назад, веднага се досетих, че има нещо гнило в цялата история и затова просто го изчаках да се прибере и го попитах какво се е случило.

Не му отне много време да си признае, не можеше да скрие. Оказа се, че е бил с друга жена в този ресторант и нещо повече - че имал афера с нея, която вече е приключила.

Бях съсипана, но го обичах и не исках да се разделяме, мислех че съм склонна да му простя и затова започнахме да посещаваме терапевт. Последния път обаче той избухна в сълзи, сякаш криеше още нещо и вместо всичко да се оправи, всъщност стана още по-лошо.

Тогава съпругът ми призна, че не е имал афера, а че жената, с която се е виждал, всъщност е проститутка. И не е била единствената, възползвал се е от услугите и на много други през годините след сватбата ни. Също така призна пред терапевта, че в един момент е предпочитал да си плати за секс, отколкото да го прави с мен...

Ето в този момент разбрах, че нямам по-правилен избор от това да го напусна. Изгоних го от вкъщи и подадох молба за развод. Истината е обаче, че се чувствам толкова наранена и правилното решение не може да ми помогне. Да, чувствата ми към него все още ги има, но не мога да му простя, че е спал с проститутки, които е предпочитал пред мен и след това се е прибирал у дома сякаш нищо не се е случило.

Не мога да разбера как е възможно човекът, за когото се бях омъжила, да постъпи така с мен. Той ми призна, че за него, ако сексът не е "мръсен" или "опасен" не му доставя удоволствие. Няма връщане назад, боли ме, но не можех да продължавам повече така.", А.

Четете още: Направихме тройка с жена и сега съпругът ми не спира да си говори с нея