Съжителството преди брака намалява шанса за развод

03 октомври 2011 | 08:40
14207
5
5

Двойките, които живеят заедно преди брака не само не могат да развалят съвместния си живот, но и намаляват риска от развод.

Някои експерти многократно са завявали, че двойките, които живеят заедно преди сватбата се разделят още преди да направят връзката си законна.

Но според данни на Службата за национална статистика в САЩ показват, че влюбените, които живеят под един покрив преди заветното "да" само помагат за укрепването на брака си.

  

През последните години се наблюдава тенденция за намаляване на разводите след 5-годишен брак. Животът в една къща преди тържественото подписване е вид тест за бъдещето на двойката.

Двойките трябва да знаят дали отношенията им са стабилни преди да тръгнат към олтара, смятат специалистите, съобщава БГНЕС.

Още по темата

Коментари

5 'Що ли се хабя?
  07 април 2013 | 11:54 отговор
 

Омръзна ми от неграмотници в тази държава. Поне т.нар. журналисти да имаха нужното ниво! Не "шанса за развод", идиоти, "риска от"! Риск - негативна конотация. Шанс - позитивна такава. Освен, разбира се, ако не се жените с надеждата да се разведете.

 
4 Bethany
  26 ноември 2012 | 00:50 отговор
 

Created the greatest arctlies, you have.

 
3 Hunk
  25 ноември 2012 | 12:08 отговор
 

That's an inegnious way of thinking about it.

 
2 Благоеб
  24 ноември 2011 | 11:39 отговор
 

Вярно е ,че е по-добре преди да се ожениш добре да познаваш една жена и да си живял спокойно като семеен с нея .Жилишните проблеми или с досадни роднини и безпаричието могат да отровят всеки брак но ако от рано сте наясно с нещата винаги е по-добре.Все пак остава нещо като мъничка тъга в първата брачна нощ защото я няма изненадата и трепета на първооткривателя особено ако е липсвала и в началото на връзката.Гадничко е да знаеш ,че си просто пореден номер в ,,пещерата на удоволствията"и изобщо не бива да си мислиш ,че ще си последен колкото и да се стараеш.

 
1 той
  05 октомври 2011 | 10:04 отговор
 

Съжителството преди брака намалява шанса за . . . . брак !

 

Добави Коментар

Най-четени