Автор
Христина Кирилова

Той ми каза, че тя е непривлекателна, но ми изневери с нея

Чували ли сте, че не трябва да се притеснявате от бившите на мъжа си, а от тези, които той нарича "просто приятелка"? Е, това е вярно. Но също така трябва да имате и едно наум за жени, които вашият любим определя като непривлекателни. И днешната ни история го доказва:

"С приятеля ми сме заедно от много години и винаги сме се разбирали чудесно. Докато не дойде началото на 2020-та и пандемията, тогава отношенията ни започнаха да се влошават. Тогава дъщеря ни все още беше бебе и аз бях в майчинство, а него го освободиха от работа.

Това се случи изненадващо и той беше много ядосан и объркан. Отношенията ни се влошиха рязко, а фактът, че трябваше да стоим вкъщи месеци наред напрягаше обстановката. След като локдаунът приключи обаче ситуацията не се промени към по-добро и в края на миналата година се съгласихме да се разделим за известен период от време и да разберем дали това е най-доброто решение и за двама ни.

Няколко месеца след раздялата той ме потърси, каза ми, че е бил пълен идиот, за да допусне да се разделим и поиска да опитаме отново. Дори ми предложи брак - нещо, за което мечтая, откакто сме заедно. Аз се съгласих, защото го обичам, но още в първите дни той ми сподели нещо, което не мога да превъзмогна.

Каза ми, че много държи да бъде искрен и честен с мен и затова ми призна, че докато сме били разделени, е имал отношения с друга жена. Отношенията им били кратък флирт и секс, което обаче му помогнало да разбере, че иска да бъде с мен. Дори призна, че тази жена изобщо не го привлича, че е изглеждала по друг начин на снимките си в интернет.

Минаха няколко седмици и аз научих, че той продължава да спи с нея. Нямаше оправдание да го направи, каза че се чувства виновен и ядосан на себе си.

Макар и много да искам да бъдем заедно, в момента не се чувствам готова. Не и докато знам, че той продължава да прави секс с тази, "непривлекателна", жена. Сега лежа будна посреднощ и си представям как той я докосва по начина, по който го прави с мен. Можем ли да преодолеем това или връзката ни сега е обречена?", М.

Вие как мислите? Има ли връщане назад след подобно предателство?

Четете още: Тя е на 24, а той - с 61 години по-възрастен от нея: Историята на една любов, която не познава ограничения