Искате да съблазните мъжа, грабнал вниманието ви, но нямате идея как? Има много тънкости, с които определено ще си спечелите поне една целувка от своята изгора, гарантират психолозите, предаде БГНЕС.

Започнете с увереност. Без нея няма да постигнете нищо. Мъжете обичат уверените в себе си жени. След това продължете с избора на дрехи. Опитайте се да "разголите" ръцете, раменете и коленете си, защото тези части на тялото най-силно гъделичкат мъжкото съзнание. Основният акцент в грима да са очите и веждите. Използвайте удължаваща миглите черна спирала и в никакъв случай не използвайте сенки, които могат да се разтекат и да отблъснат половинката ви. Не забравяйте и гланца за устни.

Ноктите не бива да са твърде провокативни. По-добре изберете мек нюанс на лака, съветват специалистите.

Парфюмът е ключов момент в подготовката. Той се поставя на врата, на китките, на лактите, но никога зад ушите. Там има твърде много мастни жлези и смесицата с тоалетна вода променя първоначалната миризма на парфюма.

Разковничето за успеха е домашно приготвената храна. Романтична вечеря на ароматни свещи с ухание на ванилия или жасмин ще разтопят партньора ви.