Тя преспа с друг мъж, а аз гледах отстрани... сега вече всичко е различно

Сексуалните отношения в една връзка са сложна тема, а още по-сложното е да ги поддържаме на ниво, когато с любимия ни сме заедно години наред. Много двойки, водени от скуката в леглото, прибягват към тройката или суинга, за да „подправят“ интимните си отношения, но понякога това, уж невинно, може да нанесе някои вреди във връзката. Точно такъв е случаят и в следващата история:

„С жена ми сме заедно от много време и аз се съгласих да правим тройка с още един мъж, за да освежим сексуалния си живот. Но след тази нощ се чувствам крайно несигурен в себе си и от тогава не мога да спра да мисля за това.



Съпругата ми ми сподели, че винаги си е мечтаела да прави тройка с двама мъже, а понеже аз държа на нея, нямаше как да ѝ откажа. Но честно казано, никак не ми се искаше третият човек да е от мъжки пол. Тя пое изцяло инициативата и откри едно момче в интернет, което беше съгласно да направим този експеримент.

Може би тук е моментът да отбележа, че със съпругата ми сме заедно от тийнейджъри и нямаме много опит в секса с други хора. Та... този мъж дойде вкъщи, изпихме няколко питиета, за да се отпуснем и се насочихме към спалнята. В момента, в който той се съблече осъзнах, че жена ми е избрала много надарен мъж. А пък аз имам комплекс на тази тема и тя го знае много добре.



Винаги ми е казвала, че за нея размерът няма значение, но фактът, че е избрала мъж с толкова по-голям член от моя, говори друго. Това веднага ме накара да се запитам за много неща...

Когато започнахме да правим секс, се чувствах повече като наблюдател, отколкото като участник в тройката. Жена ми обръщаше много повече внимание на него, сякаш просто ги гледах как правят секс повече от час. Беше ужасно! Тя получи оргазъм няколко пъти, докато с мен никога не е стигала до там, не и с проникване. Почувствах се адски натъжен, объркан и предаден.

Още на следващия ден разговарях с нея и ѝ споделих, че според мен тя си пада по него, а не по мен, но ми отговори, че това е така само в моята глава.

Знам, че не направих грешка, като се съгласих за тройка, но не мога да спра да мисля за това, което се случи и колко се натъжих. Направихме този експеримент преди карантината и от тогава продължаваме да правим секс, както преди. Съпругата ми не е повдигала темата да правим тройка пак, но се тревожа, че е възможно и това да се случи. Но този път няма да мога да го направя. Все още не мога да се отърся от усещането, което изпитах и колко предаден се почувствах“, Б.



Четете още: Правя страхотен секс с един колега. Дали ще зареже жена си заради мен?