Забременях от шефа ми, а мъжът ми е с вазектомия - какво да правя?

Има два типа изневери – с последствия и без последствия. Не ви пожелаваме да го правите, ако до момента не сте, но и да ви се случи, нека поне да е от втория тип. Защото при първия ситуацията може да се усложни, както се е случило в историята, която ще ви споделим.

Тя е млада, красива и амбициозна. Мъжете си падат по нея, но най-лошото е, че шефът ѝ си пада по нея и не може да го скрие. Нашата героиня обаче е щастливо омъжена, но един ден всичко се обърква...завинаги.

Аз съм омъжена за 44-годишен мъж, за когото това е втори брак. Той има две големи деца от предишната си връзка и още в самото начало на отношенията ни, ме предупреди не само че не желае да има повече деца, но и че му е направена вазектомия. Това се е случило, след като бившата му съпруга ражда второто им дете и двамата решават, че семейството им вече е достатъчно голямо. Това е било единственото решение, с което да предотвратяват трета бременност.

Приех това, макар и все още да съм млада. В момента съм на 27 г. и бих искала някой ден да бъда майка. Но въпреки това се примирих с факта, че никога няма да имам деца, защото обикнах този мъж и исках да остана с него, въпреки всичко.



От известно време работя на ново място и шефът ми е изключително симпатичен 39-годишен мъж, женен с малко дете, момченце. Един ден аз паднах лошо в офиса и той веднага се завтече на помощ. Беше толкова мил и загрижен, веднага ми помогна да се изправя и се погрижи за раната, която се беше получила.

Заговорихме се, тъй като това се случи в края на работния ден и не бързахме за никъде. Изведнъж го почувствах някак близък и сякаш без да се усетя, сложих ръка върху рамото му. Тогава той ме погледна и се целунахме. Не можахме да се сдържим и продължихме нататък, като се скрихме в тоалетната и правихме секс. Страхотен секс!



Знаех, че допускам грешка, но нямаше как да спра. След няколко седмици той напусна работа и отиде в друга компания. Мислех, че всичко е наред, докато един ден не открих, че съм бременна. Вече дори имам малко коремче, което не мога да прикрия.

Записах си час за аборт, но съм адски емоционална и тъжна е момента. Не съм сигурна, че искам да пропусна шанса да бъда майка. Какво да направя?“, Мария.

Съветът на специалист:

Трябва да знаеш, че бившият ти шеф няма да напусне жена си и детето си, за да бъде с теб и да гледате бебето заедно
. Със сигурност не му се е искало този еднократен секс да е довел до бременност, но трябва да знае, че ако ти решиш да задържиш бебето, той има задължението да ти помага в отглеждането и да те подкрепя финансово. Важно е да знаеш дали той ще може да бъде пълноценен баща, помисли за това и говори с него.

Не забравяй и за съпруга ти и как би реагирал той на новината, че носиш бебето на друг мъж. Налага се да вземеш трудно решение – дали да създадеш собствено семейство, или да махнеш бебето и да останеш с мъжа, с когото си в момента в името на любовта ви.



Готова ли си да бъдеш самотна майка и да минеш през всички изпитания като родител напълно сама? Има ли кой да ти помага?

Може би е добре да помислиш, тъй като животът е пред теб и със сигурност някога някъде ще откриеш човек, който е готов да има семейство с теб и да ти даде това, от което се нуждаеш.

Четете още: Кажи къде те е поканил и ще ти кажа какво си е наумил